Ardazilla Femtopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #11 bruhmomentumtr dedi: Windows'un kurulu olduğu diski görmüyor ya da Windows'un boot bölümü silinmiş. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzeltebilirim peki?
bruhmomentumtr dedi: Windows'un kurulu olduğu diski görmüyor ya da Windows'un boot bölümü silinmiş. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzeltebilirim peki?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #12 Ardazilla dedi: Nasıl düzeltebilirim peki? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi yaparak. Kurulum USB'si hazırlayıp deneyebilirsiniz.
Ardazilla dedi: Nasıl düzeltebilirim peki? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi yaparak. Kurulum USB'si hazırlayıp deneyebilirsiniz.
Ardazilla Femtopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #13 Yener K. dedi: CD'de problem olabilir. Kurulum USB'si hazırlayıp deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... CD'yi yeni aldım. Yener K. dedi: Dediğim gibi yaparak. Kurulum USB'si hazırlayıp deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onu yapabilecek bir sistem yok şu an elimde.
Yener K. dedi: CD'de problem olabilir. Kurulum USB'si hazırlayıp deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... CD'yi yeni aldım. Yener K. dedi: Dediğim gibi yaparak. Kurulum USB'si hazırlayıp deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onu yapabilecek bir sistem yok şu an elimde.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #14 Ardazilla dedi: CD'yi yeni aldım. Onu yapabilecek bir sistem yok şu an elimde. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya gidip halledebilirsiniz. Arkadaş da olabilir.
Ardazilla dedi: CD'yi yeni aldım. Onu yapabilecek bir sistem yok şu an elimde. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya gidip halledebilirsiniz. Arkadaş da olabilir.
Ardazilla Femtopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #15 Yener K. dedi: Bilgisayarcıya gidip halledebilirsiniz. Arkadaş da olabilir. Genişletmek için tıkla... Aslında CD'yi almadan önce bilgisayarcı ya gittim benden 140 TL para istedi bilgisayarında işlem yapacak kadar samimî olduğum kimse yok.
Yener K. dedi: Bilgisayarcıya gidip halledebilirsiniz. Arkadaş da olabilir. Genişletmek için tıkla... Aslında CD'yi almadan önce bilgisayarcı ya gittim benden 140 TL para istedi bilgisayarında işlem yapacak kadar samimî olduğum kimse yok.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #16 Ardazilla dedi: Aslında CD'yi almadan önce bilgisayarcı ya gittim benden 140 TL para istedi bilgisayarında işlem yapacak kadar samimî olduğum kimse yok. Genişletmek için tıkla... Gerçekten çok para istemiş. Sisteminizde UEFI desteği var mı? Ona göre USB olması gerekir. 8 GB bir USB alıp yaptırabilirsiniz.
Ardazilla dedi: Aslında CD'yi almadan önce bilgisayarcı ya gittim benden 140 TL para istedi bilgisayarında işlem yapacak kadar samimî olduğum kimse yok. Genişletmek için tıkla... Gerçekten çok para istemiş. Sisteminizde UEFI desteği var mı? Ona göre USB olması gerekir. 8 GB bir USB alıp yaptırabilirsiniz.
Ardazilla Femtopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #17 Yener K. dedi: Gerçekten çok para istemiş. Sisteminizde UEFI desteği var mı? Ona göre USB olması gerekir. 8 GB bir USB alıp yaptırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... USB'm olmasına rağmen istedi yani anlayacağınız yapmak istemedi vazgeçirmek için yaptı.
Yener K. dedi: Gerçekten çok para istemiş. Sisteminizde UEFI desteği var mı? Ona göre USB olması gerekir. 8 GB bir USB alıp yaptırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... USB'm olmasına rağmen istedi yani anlayacağınız yapmak istemedi vazgeçirmek için yaptı.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #18 Ardazilla dedi: USB'm olmasına rağmen istedi yani anlayacağınız yapmak istemedi vazgeçirmek için yaptı. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Maalesef buradan daha fazla yardımcı olamam. Aklıma gelen başka fikir yok. Arkadaşlar da baksınlar. Belki bir çaresi vardır.
Ardazilla dedi: USB'm olmasına rağmen istedi yani anlayacağınız yapmak istemedi vazgeçirmek için yaptı. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Maalesef buradan daha fazla yardımcı olamam. Aklıma gelen başka fikir yok. Arkadaşlar da baksınlar. Belki bir çaresi vardır.
bruhmomentumtr Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 574 Çözümler 6 30 Temmuz 2021 #19 Yener K. dedi: Anladım hocam. Maalesef buradan daha fazla yardımcı olamam. Aklıma gelen başka fikir yok. Arkadaşlar da baksınlar. Belki bir çaresi vardır. Genişletmek için tıkla... Ben daha önce CD ile kurulum yapmıştım. Sürprizbozan: konu dışına girebilir nasıl olduysa UEFI'den EFI'ye geçmiş, çoğu dualboot programı hata veriyordu
Yener K. dedi: Anladım hocam. Maalesef buradan daha fazla yardımcı olamam. Aklıma gelen başka fikir yok. Arkadaşlar da baksınlar. Belki bir çaresi vardır. Genişletmek için tıkla... Ben daha önce CD ile kurulum yapmıştım. Sürprizbozan: konu dışına girebilir nasıl olduysa UEFI'den EFI'ye geçmiş, çoğu dualboot programı hata veriyordu
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #20 140 TL nedir? Geçmiş olsun.