Adahisna Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 406 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Pro B660M-A RAM: 32GB DDR4 SSD: 1TB. İşlemci: Intel i7-12700 Ekran kartı: 3050 ti PSU: 800W. Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #31 AlPeReNkra dedi: Sıfırlamaya başlayınca mavi ekran yemem değil mi çünkü şu an 10 dakikada bir mavi ekran yiyorum. Bir de internet kesintisi olursa ne olr. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorun yaşamazsınız. Siz devam edin internetiniz aniden giden bir şey değilse bir şey olmayacaktır. Dosya indiriyorsunuz gibi düşünün.
AlPeReNkra dedi: Sıfırlamaya başlayınca mavi ekran yemem değil mi çünkü şu an 10 dakikada bir mavi ekran yiyorum. Bir de internet kesintisi olursa ne olr. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorun yaşamazsınız. Siz devam edin internetiniz aniden giden bir şey değilse bir şey olmayacaktır. Dosya indiriyorsunuz gibi düşünün.
A AlPeReNkra Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #32 Adahisna dedi: Hocam bir sorun yaşamazsınız. Siz devam edin internetiniz aniden giden bir şey değilse bir şey olmayacaktır. Dosya indiriyorsunuz gibi düşünün. Genişletmek için tıkla... Kablosuz da ondan bazen kısa süreli kesilme oluyor
Adahisna dedi: Hocam bir sorun yaşamazsınız. Siz devam edin internetiniz aniden giden bir şey değilse bir şey olmayacaktır. Dosya indiriyorsunuz gibi düşünün. Genişletmek için tıkla... Kablosuz da ondan bazen kısa süreli kesilme oluyor
Adahisna Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 406 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Pro B660M-A RAM: 32GB DDR4 SSD: 1TB. İşlemci: Intel i7-12700 Ekran kartı: 3050 ti PSU: 800W. Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #33 AlPeReNkra dedi: Kablosuz da ondan bazen kısa süreli kesilme oluyor. Genişletmek için tıkla... Bir sorun yaşamazsınız tabii internet kablonuz varsa bağlayabilirsiniz.
AlPeReNkra dedi: Kablosuz da ondan bazen kısa süreli kesilme oluyor. Genişletmek için tıkla... Bir sorun yaşamazsınız tabii internet kablonuz varsa bağlayabilirsiniz.
A AlPeReNkra Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #34 Adahisna dedi: Bir sorun yaşamazsınız tabii internet kablonuz varsa bağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır mavi ekran yemeden sıfırla diyeyim o zaman
Adahisna dedi: Bir sorun yaşamazsınız tabii internet kablonuz varsa bağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır mavi ekran yemeden sıfırla diyeyim o zaman
Adahisna Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 406 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Pro B660M-A RAM: 32GB DDR4 SSD: 1TB. İşlemci: Intel i7-12700 Ekran kartı: 3050 ti PSU: 800W. Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #35 AlPeReNkra dedi: Tamamdır mavi ekran yemeden sıfırla diyeyim o zaman Genişletmek için tıkla... Evet her şeyi silmeye tıklayıp verileri sil ve Windows indirmeyi aktif hale getirin.
AlPeReNkra dedi: Tamamdır mavi ekran yemeden sıfırla diyeyim o zaman Genişletmek için tıkla... Evet her şeyi silmeye tıklayıp verileri sil ve Windows indirmeyi aktif hale getirin.
A AlPeReNkra Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #36 Adahisna dedi: Evet her şeyi silmeye tıklayıp verileri sil ve Windows indirmeyi aktif hale getirin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır daha da meşgul etmeyim sizi o zaman inşallah bir sorun çıkmaz. Yardımın için sağol hocam
Adahisna dedi: Evet her şeyi silmeye tıklayıp verileri sil ve Windows indirmeyi aktif hale getirin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır daha da meşgul etmeyim sizi o zaman inşallah bir sorun çıkmaz. Yardımın için sağol hocam
Adahisna Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 406 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Pro B660M-A RAM: 32GB DDR4 SSD: 1TB. İşlemci: Intel i7-12700 Ekran kartı: 3050 ti PSU: 800W. Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #37 AlPeReNkra dedi: Tamamdır daha da meşgul etmeyim sizi o zaman inşallah bir sorun çıkmaz. Yardımın için sağ ol hocam Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. Ne olursa olsun yazabilirsiniz.
AlPeReNkra dedi: Tamamdır daha da meşgul etmeyim sizi o zaman inşallah bir sorun çıkmaz. Yardımın için sağ ol hocam Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. Ne olursa olsun yazabilirsiniz.
A AlPeReNkra Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #38 Adahisna dedi: Rica ederim hocam. Ne olursa olsun yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sıfırlamaya hazırlanırken mavi ekran yiyorum ne yapabilirim acaba
Adahisna dedi: Rica ederim hocam. Ne olursa olsun yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sıfırlamaya hazırlanırken mavi ekran yiyorum ne yapabilirim acaba
Adahisna Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 406 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Pro B660M-A RAM: 32GB DDR4 SSD: 1TB. İşlemci: Intel i7-12700 Ekran kartı: 3050 ti PSU: 800W. Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #39 AlPeReNkra dedi: Hocam sıfırlamaya hazırlanırken mavi ekran yiyorum ne yapabilirim acaba. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman USB ile sıfırtan şart.
AlPeReNkra dedi: Hocam sıfırlamaya hazırlanırken mavi ekran yiyorum ne yapabilirim acaba. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman USB ile sıfırtan şart.
A AlPeReNkra Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #40 Adahisna dedi: Hocam o zaman USB ile sıfırtan şart. Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayardan olur mu peki güvenli modda mavi ekran yemiyorum
Adahisna dedi: Hocam o zaman USB ile sıfırtan şart. Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayardan olur mu peki güvenli modda mavi ekran yemiyorum