Çözüldü "An operating System wasn't found try disconnecting any drives that don't contain an operating System." hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gamers_Xion

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese iyi forumlar.
PC'ye Windows 11 kurarken elektrikler gitti ve kurulum yarım kaldı sonra ben de kurulumu yeniden başlatmak istedim ama
"An operating System wasn't found try disconnecting any drives that don't contain an operating System" adlı bir hata aldım. Şimdi ise PC BIOS'a girmiyor ve anakart logosunda kalıyor veya hata aldığım bölüme gidiyor. Nasıl BIOS'a girebilirim yardımcı olacak var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
BIOS'u resetleyip deneyebilirsiniz. Fişten çekin ve BIOS pilini söküp 10 dakika sonra takıp deneyin. Resetlenmiş olacaktır. Duruma göre yazarsınız.
BIOS'u resetleyip deneyebilirsiniz. Fişten çekin ve BIOS pilini söküp 10 dakika sonra takıp deneyin. Resetlenmiş olacaktır. Duruma göre yazarsınız.

Çözüm

Hocam yaptım ama hâlâ aynı hatayı veriyor.
Ne yaptıysam BIOS'a giremiyorum.
Elimde iki adet format USB mevcut ama BIOS'a giriş yapamıyorum. Kurulum esnasında C diskini biçimlendirdiğim için SSD de yazılım yok.

Elektrik kesintisinin ne kadar zarar verdiğini bilmek zor. Diskte de sıkıntı olabilir. Elinizde başka disk varsa onunla da deneyebilirsiniz.

Elektrik kesintisinin ne kadar zarar verdiğini bilmek zor. Diskte de sıkıntı olabilir. Elinizde başka disk varsa onunla da deneyebilirsiniz.

Hocam maalesef elimde başka disk yok bilgisayarla uğraşıyorum.
BIOS'a girene kadar uğraşacağım hiçbir şey yapamazsam bilgisayarcının yolunu tutacağım.

Denemeden bulmak zor.

Haklısınız hocam ilginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim. İyi günler dilerim :)

Denemeden bulmak zor.

Hocam anakarta yeni BIOS pili taktım ve BIOS menüsüne giriş yaptım.
Ve Windows'u USB bellekten kurdum.
Çok şükür SSD'ye bir zarar gelmemiş...
Sistem açıldı ve şu anda sürücüleri güncelliyorum. İlginiz için tekrar teşekkür ederim :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı