Arkadaşlar öncelikle merhaba dün Windows 8.1'i Windows 8.1 Önizlemesi'ni indirin - Microsoft Windows bu adresden iso kalıbı olarak indirdim. DVD'ye yazdırıp sıfırdan format attım. Kurulum yaparken hiçbir hata vermedi programları kurarken hiçbir hata vermedi. Önceden Windows 8 kullanıyordum gayet stabil ve normal çalışıyordu. Bu da aynı şekilde eksiği yok fazlası var gerçekten güzel olmuş ama tek bir hata veriyor:
Kod:
An operating system wasn't found. Try disconnecting any drive that don't contain an operating system.
Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim. Bir de şu sağ alt köşedeki kaldırma sansımız var mıdır yoksa önemli değil. (Değerlendirme Kopyası diye başlayan yazı) Watermark mıydı neydi onu denedim olmadı.
Hatada İşletim sistemi bulunamadı yazıyor. Nedenleri şunlar olabilir;Doğru kurulum yapamamış olabilirsin, Birincil disk olarak windows kurulu disk seçili değildir biosdan, Windows kurduğunuz HDD sorunlu olabilir.
Bu BIOS ayarı Hard diskin ilk sıraya alınmasıdır. Eğer siz de benzer bir sorun yaşıyorsanız forumumuza üye olup yeni konu açarak sorunuzu dile getirebilirsiniz.