AN515-45 anlık donmalar ve yeniden başlatma

felagund

Zeptopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar.

Alalı 15 gün olmadı bilgisayarım. Acer AN515-45, Ryzen 5600H ve RTX 3060 var içinde. Sorunum şu:
Oyun oynadıktan sonra, tarayıcıda gezdikten sonra veya normal pencereler arası gezdikten sonra masaüstüne sağ tıkladığımda 2-3 saniye görüntü donmakta. Eğer bu olurken kulaklık takılıysa kulaklıkta da anlık çıt pıt gibi sesler geliyor. Normalde çok kafaya takmam, çünkü bu anlık donma yaşandıktan sonra aynı şartlarda tekrar donma yapmıyor bir müddet. Ama beni korkutan şu oldu. Dün arkada video açık şekilde Steam tartışmalarında geziyordum bir anda bilgisayar dondu, görüntü sabit ve ses kesilmiş halde. 5-6 saniye bekledikten sonra kendi kendine yeniden başladı. Korkum donanımsal bir sıkıntı olabileceği ve büyüyerek devam edebileceği yönünde, eğer öyle bir ihtimal varsa hala iade süreci açık, ama pire için de yorgan yakmak istemem. Sizce sorun nedir veya ne yapmalıyım? En mantıklısı iade mıdır şu durumda?

Şunu da ekleyeyim belki bir şey ifade ediyordur:
Kulaklıkla müzik veya video açıkken tarayıcı veya pencerelerle iş yaptığımda da anlık çıt pıt sesler geliyor. Dediğim gibi çok büyük sorunlar değil belki ama daha büyük şeylerin işaretçisi olabilirler mi bilemedigim için bilen arkadaşlara sormak istedim. Şimdiden herkese teşekkürler, iyi günler.
Olay görüntüleyicisinde de şöyle görünmekte kendi kendine yeniden başlaması durumu:

Dosya Ekleri

• 1646033657011.png
    142,4 KB · Görüntüleme: 34
  • 1646033732350.png
    74 KB · Görüntüleme: 31
  • 1646033750788.png
    149,8 KB · Görüntüleme: 27
  • 1646033802388.png
    139,2 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Bende de oyunlarda donma oluyor 2 saniye felan hocam. Yeni aldım ben de merak ediyorum bir sıkıntı var mı diye. Sizde de oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…