G GovernorF1 Decapat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 448 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #1 11. sınıfım. 2 ana ders var web tabanlı ve edebiyat edebiyat. Garanti geçiyorum web çok düşük aldım geçemeyeceğim Web'den. Sanırım iki dönem ortalamamda kurtarıyor genel olarak sorumlu kalırım en kötü değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2023
11. sınıfım. 2 ana ders var web tabanlı ve edebiyat edebiyat. Garanti geçiyorum web çok düşük aldım geçemeyeceğim Web'den. Sanırım iki dönem ortalamamda kurtarıyor genel olarak sorumlu kalırım en kötü değil mi?
sovingwa Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 304 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #2 Bence edebiyattan da kalman gerekiyor. Sorumlu olarak bir sonraki sınıfa geçiyorsun, problem olacağını sanmıyorum.
Bence edebiyattan da kalman gerekiyor. Sorumlu olarak bir sonraki sınıfa geçiyorsun, problem olacağını sanmıyorum.
G GovernorF1 Decapat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 448 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #3 sovingwa dedi: Bence edebiyattan da kalman gerekiyor. Sorumlu olarak bir sonraki sınıfa geçiyorsun, problem olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Edebiyat geçiyorum hocam sadece 8 saatlik web kalıyorum genel ortalamada kurtarıyor.
sovingwa dedi: Bence edebiyattan da kalman gerekiyor. Sorumlu olarak bir sonraki sınıfa geçiyorsun, problem olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Edebiyat geçiyorum hocam sadece 8 saatlik web kalıyorum genel ortalamada kurtarıyor.