DarkKnight001 Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #11 hocam unable to clean any file diyor Ashitera dedi: CMD'yi yönetici olarak aç. conda install anaconda-clean anaconda-clean --yes komutlarını sırayla yaz. Sorunun çözelceğine eminim. Genişletmek için tıkla...
hocam unable to clean any file diyor Ashitera dedi: CMD'yi yönetici olarak aç. conda install anaconda-clean anaconda-clean --yes komutlarını sırayla yaz. Sorunun çözelceğine eminim. Genişletmek için tıkla...
Ashitera Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: Nvidia Geforce GTX 1650 İşlemci : Intel Core i5-10300H Klavye: Logitech G213 Prodigy Mouse: Razer Deathradder Essential Sabit Disk (SSD) Boyutu: 512 GB Bellek (RAM) 8 GB Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #12 anaconda-clean anaconda-clean --yes şu komudu dener misin?
DarkKnight001 Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #13 'anaconda-clean' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. Ashitera dedi: anaconda-clean anaconda-clean --yes şu komudu dener misin? Genişletmek için tıkla... bunu diyor hocam şuan projeleri drive a yedekliyorum 17 saat veriyor ama yapcak bir şey yok yedeklenince formatlayacağım teşekkürler yardımın için Ashitera dedi: anaconda-clean anaconda-clean --yes şu komudu dener misin? Genişletmek için tıkla...
'anaconda-clean' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. Ashitera dedi: anaconda-clean anaconda-clean --yes şu komudu dener misin? Genişletmek için tıkla... bunu diyor hocam şuan projeleri drive a yedekliyorum 17 saat veriyor ama yapcak bir şey yok yedeklenince formatlayacağım teşekkürler yardımın için Ashitera dedi: anaconda-clean anaconda-clean --yes şu komudu dener misin? Genişletmek için tıkla...
Ashitera Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: Nvidia Geforce GTX 1650 İşlemci : Intel Core i5-10300H Klavye: Logitech G213 Prodigy Mouse: Razer Deathradder Essential Sabit Disk (SSD) Boyutu: 512 GB Bellek (RAM) 8 GB Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #14 Bir şey değil. Senin de geri dönüşlerin önemli. Ona göre yardım ettim.