Ömer faruk SÖNMEZ Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2020 #11 Ayrıyeten sanal makine içinde kurulum yapıyorsunuz belki verdiğiniz özellik (ram, çekirdek vb.) yetmemiş olabilir
Ayrıyeten sanal makine içinde kurulum yapıyorsunuz belki verdiğiniz özellik (ram, çekirdek vb.) yetmemiş olabilir
Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 3 Haziran 2020 #12 Börtü Böcük dedi: Evet şu an onu denedim başarılı bir şekilde kuruldu. Şimdi bana Spyder ve Navigator lazım nasıl kuracağım? Genişletmek için tıkla... Navigator'u az önce bahsettiğim komutla yükleyebilirsiniz. Spyder ise yine promt üzerinden conda install -c anaconda spyder ya da Navigator'u açıp environments kısmından Spyder'ı yükleyenilirsiniz.
Börtü Böcük dedi: Evet şu an onu denedim başarılı bir şekilde kuruldu. Şimdi bana Spyder ve Navigator lazım nasıl kuracağım? Genişletmek için tıkla... Navigator'u az önce bahsettiğim komutla yükleyebilirsiniz. Spyder ise yine promt üzerinden conda install -c anaconda spyder ya da Navigator'u açıp environments kısmından Spyder'ı yükleyenilirsiniz.
Börtü Böcük Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 1.889 Çözümler 12 3 Haziran 2020 #13 Erdem Çolakoğlu dedi: Navigator'u az önce bahsettiğim komutla yükleyebilirsiniz. Spyder ise yine promt üzerinden conda install -c anaconda spyder ya da Navigator'u açıp environments kısmından Spyder'ı yükleyenilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim şu an yükleniyor. Evet başarılı bir şekilde yüklendi.
Erdem Çolakoğlu dedi: Navigator'u az önce bahsettiğim komutla yükleyebilirsiniz. Spyder ise yine promt üzerinden conda install -c anaconda spyder ya da Navigator'u açıp environments kısmından Spyder'ı yükleyenilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim şu an yükleniyor. Evet başarılı bir şekilde yüklendi.