Çözüldü Anaconda'yı C dizini yerine D dizinine kurmak sorun yaratır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Edward Meechum

Hectopat
Anaconda'yı Windows'un kurulu olduğu C dizini yerine D dizinine kurarsam sıkıntı olur mu?

1608474072929.png

Çözüm
Anaconda Python dağıtımı değildir.

Ayrıca standart dizinine kurmak yerine farklı dizine kurmak sorun yaratabilir. Anaconda'yı farklı uygulamalar ile kullanacağın zaman sorun yaşayabilirsiniz.

Ne amaçla kullanacaksın, bu önemli. TensorFlow için kullanacaksan, dizinlerini değiştirme.
Udemy üzerinden Python kursu aldım, adam Anaconda kurdurtuyordu.

Udemy'deki kurslar nedense hep Python için Anaconda kurdurtuyor. Halbuki başlangıçta gerekli değil. PyCharm, öğrenmek için daha iyi.

Affedersin abi, tam olarak nedir?

Python ve R ile Data Science uygulamalarında hayatı kolaylaştırması için var. Paket ve özellikleri yönetmek, ortamı oluşturmak için kullanılıyor.

Mesela TensorFlow ile Makine Öğrenimi projelerinde Anaconda popüler olarak kullanılıyor. Anaconda Python'dan bağımsızdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Udemt'deki kurslar nedense hep Python için Anaconda kurdurtuyor. Halbuki başlangıçta gerekli değil. PyCharm, öğrenmek için daha iyi.

Python ve R ile Data Science uygulamalarında hayatı kolaylaştırması için var. Paket ve özellikleri yönetmek, ortamı oluşturmak için kullanılıyor.

Mesela TensorFlow ile Makine Öğrenimi projelerinde Anaconda popüler olarak kullanılıyor. Anaconda Python'dan bağımsızdır.

Ben aldığım kursta onu kurmuştum hatta dizini değiştirince hiç açılmamışti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı