Anadolu Hack Team Mesajı Nedir?

Troll bir program var. Ordan atmışlardır. Ciddi bir virüs. IP adresi üzerinden atılabiliyor. Virüsleri silmenize rağmen hala böyle mesaj gelirse format atın.
Bios formatına sebep olacak kadar ciddi bir virüs mü?

Bios formatına sebep olacak kadar ciddi bir virüs mü? IP değiştirme gerekicek kadar.
Hayır. Format atmak yeterli. IP'den atma olayını çok bilmiyorum. Siber suça giriyor zaten kimsede atacak şey yoktur.

Hayır. Format atmak yeterli. IP'den atma olayını çok bilmiyorum. Siber suça giriyor zaten kimsede atacak şey yoktur.
Windows formatından mı yoksa bios formatından mı bahsediyorsunuz?

Windows formatından mı yoksa bios formatından mı bahsediyorsunuz?
Windows formatı. Genel olarak konuşuyorum. Çok büyütmeyin formatla kolayca gidebilecek ama format atılmazsa ciddi sonuçlar doğurabilecek bir virüs.

Atsana 2-3 örnek okuyup engin bilgilerinden yararlanayım.
Arkadaşım. Sana sakince anlatayım bu konu kapansın burada. Bazı kötü yamaçlı yazılımlar (trojan vb.) IP adresi üzerinden atılabiliyor. Atan kişinin tecrübeli olması lazım. Herkes yapamaz. Modeme kadar girebiliyor. Ben sana detayları verdim buradan araştırabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…