prime850 Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 414 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #11 MetarXy dedi: Ama benim amacım ilahiyat da okumak değil çok zor geliyor 11.sınıf'ta hiçbir yolu yok mu okul değiştirmenin düz liseye. Zorla götürüldüm Genişletmek için tıkla... Öyle işmi olur yatırım tavsiyesi değildir ama kalman ve açığa geçmen daha mantıklı gözümde.
MetarXy dedi: Ama benim amacım ilahiyat da okumak değil çok zor geliyor 11.sınıf'ta hiçbir yolu yok mu okul değiştirmenin düz liseye. Zorla götürüldüm Genişletmek için tıkla... Öyle işmi olur yatırım tavsiyesi değildir ama kalman ve açığa geçmen daha mantıklı gözümde.
7 732017 Decipat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.184 Çözümler 7 2 Aralık 2023 #12 İmam hatipte okuyacağıma çöpçü olurum ben. Okula gitme. Ailen izin vermiyorsa gidiyorum de gitme. Üstekki arkadaşın dediği gibi 30 günü geç ve kal. Ailen sorarsa geç kaldım hep de.Sonra ben açığa geçicem de geç.
İmam hatipte okuyacağıma çöpçü olurum ben. Okula gitme. Ailen izin vermiyorsa gidiyorum de gitme. Üstekki arkadaşın dediği gibi 30 günü geç ve kal. Ailen sorarsa geç kaldım hep de.Sonra ben açığa geçicem de geç.