Anadolu imam-hatip lisesinden Anadolu lisesine nakil

Nakil olmak istediğin lisede boş kontenjan var ise gidebilirsin. Puandaki sıralaman önemli.
Biz gittik görüştük o okulun taban puanından 1 puan bile aşağı olsa başvuru yapılamıyormuş o taban puanın üzerinde olman gerekiyor.

Biz gittik görüştük o okulun taban puanından 1 puan bile aşağı olsa başvuru yapılamıyormuş o taban puanın üzerinde olman gerekiyor.
E devlet üzerinden Nakil yapmaya çalıştınız mı hiç? Okulda fazla boş kontenjan var.

E devlet üzerinden Nakil yapmaya çalıştınız mı hiç? Okulda fazla boş kontenjan var.
e devlet üzerinden başvuru yapmadık okulun idaresi bize yapamazsınız dedi yapabilsek bile almazlar bence çünki arada 13 puan fark var okulun puanını okadar düşürmezler bence

Oldugun sınıftaki puan bunlardan düşük mü?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20201114_170612.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 53
Gidebileceğiniz iyi okulları araştırmam için sizin bulunduğunuz ve size en yakın ilçeleri bana söyler misiniz?

Son düzenleme:
Gidebileceğiniz iyi okulları araştırmam için sizin bulunduğunuz ve size en yakın ilçeleri bana söyler misiniz?
Selçuklu da oturuyorum selçuklunun dışındaki okullar uzak çünkü selçuklu büyük baya karatayla arada yarım saat var.

At
Selçuklu da oturuyorum selçuklunun dışındaki okullar uzak çünkü selçuklu büyük baya karatayla arada yarım saat var.
Atatürk Anadolu Lisesi de Selçuklu nun nitelikli liselerinden ama yer yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…