Myhtril Kilopat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 71 14 Kasım 2020 #21 Griffin0 dedi: Nakil olmak istediğin lisede boş kontenjan var ise gidebilirsin. Puandaki sıralaman önemli. Genişletmek için tıkla... Biz gittik görüştük o okulun taban puanından 1 puan bile aşağı olsa başvuru yapılamıyormuş o taban puanın üzerinde olman gerekiyor.
Griffin0 dedi: Nakil olmak istediğin lisede boş kontenjan var ise gidebilirsin. Puandaki sıralaman önemli. Genişletmek için tıkla... Biz gittik görüştük o okulun taban puanından 1 puan bile aşağı olsa başvuru yapılamıyormuş o taban puanın üzerinde olman gerekiyor.
Griffin0 Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 347 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Kasım 2020 #22 Myhtril dedi: Biz gittik görüştük o okulun taban puanından 1 puan bile aşağı olsa başvuru yapılamıyormuş o taban puanın üzerinde olman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... E devlet üzerinden Nakil yapmaya çalıştınız mı hiç? Okulda fazla boş kontenjan var.
Myhtril dedi: Biz gittik görüştük o okulun taban puanından 1 puan bile aşağı olsa başvuru yapılamıyormuş o taban puanın üzerinde olman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... E devlet üzerinden Nakil yapmaya çalıştınız mı hiç? Okulda fazla boş kontenjan var.
Myhtril Kilopat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 71 14 Kasım 2020 #23 Griffin0 dedi: E devlet üzerinden Nakil yapmaya çalıştınız mı hiç? Okulda fazla boş kontenjan var. Genişletmek için tıkla... e devlet üzerinden başvuru yapmadık okulun idaresi bize yapamazsınız dedi yapabilsek bile almazlar bence çünki arada 13 puan fark var okulun puanını okadar düşürmezler bence
Griffin0 dedi: E devlet üzerinden Nakil yapmaya çalıştınız mı hiç? Okulda fazla boş kontenjan var. Genişletmek için tıkla... e devlet üzerinden başvuru yapmadık okulun idaresi bize yapamazsınız dedi yapabilsek bile almazlar bence çünki arada 13 puan fark var okulun puanını okadar düşürmezler bence
Griffin0 Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 347 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Kasım 2020 #24 Myhtril dedi: Biz gittik görüştük o okulun taban puanından 1 puan bile aşağı olsa başvuru yapılamıyormuş o taban puanın üzerinde olman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Oldugun sınıftaki puan bunlardan düşük mü? Dosya Ekleri Screenshot_20201114_170612.jpg 63,5 KB · Görüntüleme: 53
Myhtril dedi: Biz gittik görüştük o okulun taban puanından 1 puan bile aşağı olsa başvuru yapılamıyormuş o taban puanın üzerinde olman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Oldugun sınıftaki puan bunlardan düşük mü?
Myhtril Kilopat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 71 14 Kasım 2020 #25 Griffin0 dedi: Oldugun sınıftaki puan bunlardan düşük mü? Genişletmek için tıkla... Evet ben 394 puanım 9.sınıfım giremiyorum okula
Griffin0 dedi: Oldugun sınıftaki puan bunlardan düşük mü? Genişletmek için tıkla... Evet ben 394 puanım 9.sınıfım giremiyorum okula
Griffin0 Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 347 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Kasım 2020 #26 Myhtril dedi: Evet ben 394 puanım 9.sınıfım giremiyorum okula Genişletmek için tıkla... Mehmet-Hanife Anadolu Lisesi var, ona baktınız mı? İyi bir okul gözlemlediğim kadarıyla. Myhtril dedi: Evet ben 394 puanım 9.sınıfım giremiyorum okula Genişletmek için tıkla... Okul başarı puanın (OBP) kaçtı? 90 üzerinde ise Mehmet-Hanife de tercih edilebilecek bir okul.
Myhtril dedi: Evet ben 394 puanım 9.sınıfım giremiyorum okula Genişletmek için tıkla... Mehmet-Hanife Anadolu Lisesi var, ona baktınız mı? İyi bir okul gözlemlediğim kadarıyla. Myhtril dedi: Evet ben 394 puanım 9.sınıfım giremiyorum okula Genişletmek için tıkla... Okul başarı puanın (OBP) kaçtı? 90 üzerinde ise Mehmet-Hanife de tercih edilebilecek bir okul.
Myhtril Kilopat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 71 14 Kasım 2020 #27 Griffin0 dedi: Mehmet-Hanife Anadolu Lisesi var, ona baktınız mı? İyi bir okul gözlemlediğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Hem benim evime uzak hem de sınavsız bir şekilde öğrenci alıyor benim mahallemdeki saray bosna lisesinden farkı nedir?
Griffin0 dedi: Mehmet-Hanife Anadolu Lisesi var, ona baktınız mı? İyi bir okul gözlemlediğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Hem benim evime uzak hem de sınavsız bir şekilde öğrenci alıyor benim mahallemdeki saray bosna lisesinden farkı nedir?
Griffin0 Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 347 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Kasım 2020 #28 Gidebileceğiniz iyi okulları araştırmam için sizin bulunduğunuz ve size en yakın ilçeleri bana söyler misiniz? Son düzenleme: 14 Kasım 2020
Gidebileceğiniz iyi okulları araştırmam için sizin bulunduğunuz ve size en yakın ilçeleri bana söyler misiniz?
Myhtril Kilopat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 71 14 Kasım 2020 #29 Griffin0 dedi: Gidebileceğiniz iyi okulları araştırmam için sizin bulunduğunuz ve size en yakın ilçeleri bana söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Selçuklu da oturuyorum selçuklunun dışındaki okullar uzak çünkü selçuklu büyük baya karatayla arada yarım saat var.
Griffin0 dedi: Gidebileceğiniz iyi okulları araştırmam için sizin bulunduğunuz ve size en yakın ilçeleri bana söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Selçuklu da oturuyorum selçuklunun dışındaki okullar uzak çünkü selçuklu büyük baya karatayla arada yarım saat var.
Griffin0 Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 347 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Kasım 2020 #30 At Myhtril dedi: Selçuklu da oturuyorum selçuklunun dışındaki okullar uzak çünkü selçuklu büyük baya karatayla arada yarım saat var. Genişletmek için tıkla... Atatürk Anadolu Lisesi de Selçuklu nun nitelikli liselerinden ama yer yok
At Myhtril dedi: Selçuklu da oturuyorum selçuklunun dışındaki okullar uzak çünkü selçuklu büyük baya karatayla arada yarım saat var. Genişletmek için tıkla... Atatürk Anadolu Lisesi de Selçuklu nun nitelikli liselerinden ama yer yok