123demedeme123
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İşlemci 13th Gen Intel(R) Core(TM) i5-13420H 2.10 GHz
Takılı RAM 32,0 GB (kullanılabilir: 31,7 GB)
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Kalem ve dokunma Bu görüntü biriminde kalem girdisi veya dokunarak giriş yok
512 gb ssd
nvidia rtx3050 (6gb)
- Meslek
- öğrenci
Merhaba, direkt konuya gireceğim. Ben Anadolu lisesine gidiyorum. LGS puanım 300 idi, ortalama bir ögrenciyim. Ortalamam da 74-75+ oluyor. Lisesinde pek arkadaşım ve çevrem yok ve para kazanmak istiyorum. Futbolda çok iyiyim, babam eski futbolcu fakat büyük takımlar tarafından görülemeyeceğimi biliyorum. Okuluma birçok teknolojik konuda yardımcı olmuşluğum var. Müdürümün işlerini vs. bile yapmışlığım var kaportacılık deneyimim var, teknolojide de çok iyiyim. Ortalama bir öğrenciyim dediğim gibi, fakat lisede nereye kadar bu aileye bağlılık kendi başıma da para kazanmak istiyorum.
Kuzenlerim şirkette çalışıyorlar (tır tamircisi olarak) ve gayet güzel para alıyorlar. Ben kirli işlerde çalışmayı pek sevmem ama çalışırım. Dediğim gibi kaportacıda çalışmışlığım var. Sizce Anadolu lisesinde mi kalsam yoksa mesleğe geçip tır tamircisi mi olsam? Çok kararsızım ya vazgeçersem diye de korkuyorum. Eğer ki mesleğe gidersem futbol antrenmanlarıma gidemeyeceğim. Ne yapacağım çok kararsızım. Merak ettiğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz.
Kuzenlerim şirkette çalışıyorlar (tır tamircisi olarak) ve gayet güzel para alıyorlar. Ben kirli işlerde çalışmayı pek sevmem ama çalışırım. Dediğim gibi kaportacıda çalışmışlığım var. Sizce Anadolu lisesinde mi kalsam yoksa mesleğe geçip tır tamircisi mi olsam? Çok kararsızım ya vazgeçersem diye de korkuyorum. Eğer ki mesleğe gidersem futbol antrenmanlarıma gidemeyeceğim. Ne yapacağım çok kararsızım. Merak ettiğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör: