Anadolu lisesi vs meslek lisesi

robdocc1

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Şu anda 8. sınıfım hangi liseye gideceğim konusunda karar vermeye çalışıyorum. Derslerim iyi ortalama 90'ın üstündeydi her zaman. Anadolu lisesine gitmeyi düşünüyordum ama ilgi alanım kodlama ve meslek lisesinde bilişim bölümü olduğu için oraya gitmeyi de düşündüm kararsız kaldım. Ailem Anadolu lisesi diyor.

Merhaba. Şu anda 8. sınıfım hangi liseye gideceğim konusunda karar vermeye çalışıyorum. Derslerim iyi ortalama 90'ın üstündeydi her zaman. Anadolu lisesine gitmeyi düşünüyordum ama ilgi alanım kodlama ve meslek lisesinde bilişim bölümü olduğu için oraya gitmeyi de düşündüm kararsız kaldım. Ailem Anadolu lisesi diyor.
LGS puanina gore karar ver. Anadolu her turlu daha iyi.

Hangi işi yapmak istediğin önemli. Anadolu'da iş bulmak bence biraz daha zor. Tabii kafan çalışırsa bulabilirsin sen bilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
2012-2016 dönemlerinde meslek lisesi okudum, anadolu lisesine yetecek kadar puana sahiptim ama meslek lisesine gittim. Eğer elimde olsa o dönemlere gidebilseydim kesinlikle meslek lisesine gitmezdim. Ömrümden çöpe giden 4 sene oldu

Üniversiteye gidebileceğimden emin değilim ve bilişim bölümü istiyorum Anadolu liselerinde bilişim bölümü yok diye biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı