Anadolu lisesi vs meslek lisesi

Siyuti

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Ben 10. sınıf öğrencisiyim 9. sınıfı meslek lisesinde okudum ve yakın bir zamanda Anadolu'ya geçiş yaptım. Yaklaşık 1 aydır Anadolu lisesine gidiyorum fakat mesleğe de geri dönmeyi düşünüyorum. Sizce hangisi daha mantıklı?

Meslekte radyo televizyon sinema okuyordum.

Kesinlikle Anadolu lisesinden devam et. Ben 4 sene meslek lisesi okudum okuduğuma pişmanım.

Hangisinden insanların seviyesi daha iyiyse oraya git. Anadolu liselerinin bir esprisi yok. Meslek lisesinde en azından kendini geliştirirsin.

Elektrik, makine, motor gibi bölümler okuyabileceksen meslek lisesi. Okuduğunuz bölüm için yorum yapamayacağım.

Anadolu sınava hazırlıyor Anadolu'dan sonra üniversiteye gideceksiniz lise direk sizi iş hayatına hazırlıyor.
Sınava çalışabileceğinize ve iyi bir üniversite tuturabileceğinize güvenebiliyorsanız Anadolu.

Meslek lisesinde kolayca OBP kasabilirsiniz, bir de bu açıdan düşünün aslında.

Anadolu lisesinde Üniversiteye hazırlanırsın, meslek lisesinde beceri kazanıp iş sahibi olursun. Tabii meslek okuyup da üniversite kazanabilirsiniz hem beceriniz var hem de üniversite kazanmışsınız gibi düşünün. Okuduğun bölüm bence ilerisi açık bir bölüm değil.

üniversitede konservatuar okumayı düşünüyorum hangisi daha mantıklı sizce?

üniversitede konservatuar okumayı düşünüyorum hangisi daha mantıklı sizce?
Hangisinde mutlu olacaksan onu seç ve ben bu işi yapabilirim dersen seç. Mantıklığını bilmiyorum ben olsam sayısal derslerden olan bölümler seçerdim ama nasıl mutlu olurum dersen öyle seç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…