Anadolu Lisesinde Matematik Yapamamak

Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo
Merhaba, Anadolu Lisesine gidiyorum fakat matematiğim inanılır derecede kötü. Yarın sınavım var. 4 saattir falan çalışıyorum ki devam ediyorum fakat gene de anlıyamadım. Kafayı yeme noktasına geldim, soracağım soru şu: Matematikten kalsam, fakat diğer bütün notlarım 50 ve üstü olsa sınıfı ortalama ile geçebilir miyim? Matematikten nefret ediyorum ama düzeltemiyorum da. Üstüne bir şeyler katamıyorum, eksik hissediyorum. Halbuki ortaokulu sayısal konuda iyi bitirmiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer derslerle birlikte yıl sonu ortalaman 50'nin altında olursa kalırsın, sadece matematik 50'nin altındaysa belge alamıyorsun diye biliyorum.

Son gün çalışıp anlamayı bekleme zaten. Git oyun falan oyna zamanın boşa gitmez en azından.

Ben bir anadolu lisesi mezunuyum. Bu konuyu hiç kafana takma çünkü lisede ben de matematikten zerre anlamadığımı düşünüp fen matematik bölümünden mezun oldum. Hergün yapacağın 30 dakikalık bir çalışma, son gün yapacağın 10 saatlik bir çalışmadan bile çok daha fazla verimli olacaktır.

Eğer anlayamıyorsan bil ki temellerin de sıkıntı vardır. Konuyu en baştan dikkatlice öğren.

Bütün ay yatıp son gün çalışmayla üst düzey bir şey bekleme.

Son gün çalışıp anlamayı bekleme zaten. Git oyun falan oyna zamanın boşa gitmez en azından.
Anadolu Lisesi öncesinde Meslekteydim, 5-6 haftalık kaybım oldu. Arayı kapatamadım, biz daha önermelerde ancak ve ancaktayken anadoluda hocamız kümelerin yarısındaydı. Mantıktan tamamen koptum, başta kümeleri yaparken sona doğru karmaşık geldiğinden yapamamaya başladım. Sanırım ilk sınavdan sıfır alacağım. Ne yapacağımı anlamadım şuan, bir yandan stresli ve çaresizim. Çalışmayı bırakayım mı?

Son düzenleme:
Senin yerinde olsam bırakırdım. Tabii 0 almak hoş bir şey değil. Önermiyorum ama kopya hazırlayabilirsin.

Senin yerinde olsam bırakırdım. Tabii 0 almak hoş bir şey değil. Önermiyorum ama kopya hazırlayabilirsin.
Bizim okul fazla sıkı kopya konusunda, sanırım yapabileceğim en kötü şeyle beraber bırakacağım. Artık 2. yazılıda yüksek bir not almak zorundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…