@eenes14587 hocalar cevapları vermiyor ama öyle zor sorular yok geçmek istiyorsan geç halledersin. Ama bence biraz erken davranıyorsun 11 gibi geçmek daha mantıklı.
Tek yapman gereken açık lise kayıt dönemlerinde halk eğitime gidip kuran kursu yoluyla açığa geçmek istiyorum demen. Her şey yasal ve sadece 1300 TL gibi bir ücret veriyorsun.
Tek yapman gereken açık lise kayıt dönemlerinde halk eğitime gidip kuran kursu yoluyla açığa geçmek istiyorum demen. Her şey yasal ve sadece 1300 TL gibi bir ücret veriyorsun.
Bence erken davranıyorsun bir düşün. Sonradan pişman olma.
Derslerim kötü olduğu için açık liseye geçip iş bulmayı düşünüyorum. Arkadaşlarım açık lisede sadece sınav günleri gidildiği, hocaların sınav cevaplarını verdiklerini söylüyor doğru mu?
Tek yapman gereken açık lise kayıt dönemlerinde halk eğitime gidip kuran kursu(hafızlık kursu) yoluyla açığa geçmek istiyorum demen. Her şey yasal ve sadece 1300 TL gibi bir ücret veriyorsun.
Staj parası zaten çalışarak alabileceğin para kimse 18 altı adama 17 bin TL vermez hele sigorta hiç yapmaz o yüzden bir daha düşün liseyi bitir sonra işe mi girersin ne yaparsın bilmem.
Bende aynı senin yaşındayken açığa geçip çalışmaya başladım tek kelime ile rezillik çektim. Eğer geçiceksen kessinlikle zaman kaybetmeden geleceği olan bir işe yönel iyi muamele bekleme beklentin en düşük seviyede olsun. Üniversite düşüncen yoksa sağda solda garsonluk, kasiyerlik ve tekstil işlerinden uzak dur bunlar sana asgari verir ama geleceğin olmaz. Bir de iş çıkışı liseli yaşıtlarını görünce üzüntü çekebilirsin.
Derslerim kötü olduğu için açık liseye geçip iş bulmayı düşünüyorum. Arkadaşlarım açık lisede sadece sınav günleri gidildiği, hocaların sınav cevaplarını verdiklerini söylüyor doğru mu?
MESEM'e geçmeyi dene sanırım son tarihi 31 Aralık evet maaşı az fakat ileride dükkan açabilirsin ustalık belgen olur eğer 3 yıllık aktif lisans sahibiysen açığa geçebilirsin.