B Barankrks1 Femtopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #1 Ben Anadolu lisesindeyim. Devamsızlıktan kalacağım, devamsızlığım doldu MESEM'e geçersem sınıfta kalmam gider ve devamsızlık silinir mi?
Ben Anadolu lisesindeyim. Devamsızlıktan kalacağım, devamsızlığım doldu MESEM'e geçersem sınıfta kalmam gider ve devamsızlık silinir mi?
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.082 Çözümler 40 7 Ocak 2025 #2 Barankrks1 dedi: Ben Anadolu lisesindeyim. Devamsızlıktan kalacağım, devamsızlığım doldu MESEM'e geçersem sınıfta kalmam gider ve devamsızlık silinir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, silinmez.
Barankrks1 dedi: Ben Anadolu lisesindeyim. Devamsızlıktan kalacağım, devamsızlığım doldu MESEM'e geçersem sınıfta kalmam gider ve devamsızlık silinir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, silinmez.
erenaga_1 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 84 7 Ocak 2025 #3 Barankrks1 dedi: Ben Anadolu lisesindeyim. Devamsızlıktan kalacağım, devamsızlığım doldu MESEM'e geçersem sınıfta kalmam gider ve devamsızlık silinir mi? Genişletmek için tıkla... Atıyorum 9. sınıfsan bidahaki sene bir daha 9 olarak MESEM'de devam edersin.
Barankrks1 dedi: Ben Anadolu lisesindeyim. Devamsızlıktan kalacağım, devamsızlığım doldu MESEM'e geçersem sınıfta kalmam gider ve devamsızlık silinir mi? Genişletmek için tıkla... Atıyorum 9. sınıfsan bidahaki sene bir daha 9 olarak MESEM'de devam edersin.
B Barankrks1 Femtopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #4 erenaga_1 dedi: Atıyorum 9. sınıfsan bidahaki sene bir daha 9 olarak MESEM'de devam edersin. Genişletmek için tıkla... Hocam sitedeki diğer konularada baktım meseme geçince devamsızlık sıfırlanıyormuş erenaga_1 dedi: Atıyorum 9. sınıfsan bidahaki sene bir daha 9 olarak MESEM'de devam edersin. Genişletmek için tıkla... Ben 10.sınıfım ondadamı MESEM'e geçince yine kalmış oluyorum. Son düzenleme: 7 Ocak 2025
erenaga_1 dedi: Atıyorum 9. sınıfsan bidahaki sene bir daha 9 olarak MESEM'de devam edersin. Genişletmek için tıkla... Hocam sitedeki diğer konularada baktım meseme geçince devamsızlık sıfırlanıyormuş erenaga_1 dedi: Atıyorum 9. sınıfsan bidahaki sene bir daha 9 olarak MESEM'de devam edersin. Genişletmek için tıkla... Ben 10.sınıfım ondadamı MESEM'e geçince yine kalmış oluyorum.