R ronnieN0 Femtopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #1 İstemediğim bir Anadolu lisesine kaydımı yaptırdım nakil ile meslek lisesine nakil yaptırabilir miyim? (9.sınıfım)?
İstemediğim bir Anadolu lisesine kaydımı yaptırdım nakil ile meslek lisesine nakil yaptırabilir miyim? (9.sınıfım)?
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.415 Çözümler 70 Yer Istanbul 3 Mart 2021 #2 ronnieN0 dedi: İstemediğim bir Anadolu lisesine kaydımı yaptırdım nakil ile meslek lisesine nakil yaptırabilir miyim? (9.sınıfım)? Genişletmek için tıkla... Yapabilirsin. Her ne kadar sistem olsa da okul müdürleri keyiflerine göre nakil işlemlerini yapıyorlar. Geçmek istediğin okulun yöneticisi ile görüşmekle işe koyul derim.
ronnieN0 dedi: İstemediğim bir Anadolu lisesine kaydımı yaptırdım nakil ile meslek lisesine nakil yaptırabilir miyim? (9.sınıfım)? Genişletmek için tıkla... Yapabilirsin. Her ne kadar sistem olsa da okul müdürleri keyiflerine göre nakil işlemlerini yapıyorlar. Geçmek istediğin okulun yöneticisi ile görüşmekle işe koyul derim.