eenes14587 Centipat Katılım 31 Ekim 2024 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #1 Merhaba, ben yeni 9. sinifa geçtim, şu an Anadolu lisesindeyim ve derslerim kötü. Mesleğe geçmek istiyorum, geçme hakkım var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2024
Merhaba, ben yeni 9. sinifa geçtim, şu an Anadolu lisesindeyim ve derslerim kötü. Mesleğe geçmek istiyorum, geçme hakkım var mı?
O omerhghghg Yoctopat Katılım 8 Kasım 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #2 eğer aklındaki meslek çok iyi deilse uğraşma bile omerhghghg dedi: eğer aklındaki meslek çok iyi deilse uğraşma bile Genişletmek için tıkla... pişman olursun
eğer aklındaki meslek çok iyi deilse uğraşma bile omerhghghg dedi: eğer aklındaki meslek çok iyi deilse uğraşma bile Genişletmek için tıkla... pişman olursun
alpermen Hectopat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 2.053 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #3 eenes14587 dedi: Merhaba, ben yeni 9. sinifa geçtim, şu an Anadolu lisesindeyim ve derslerim kötü. Mesleğe geçmek istiyorum, geçme hakkım var mı? Genişletmek için tıkla... Var diye biliyorum. omerhghghg dedi: Eğer aklındaki meslek çok iyi değilse uğraşma bile. Pişman olursun. Genişletmek için tıkla... Eğer üniversite okumak istemiyor ise bence iyi. eenes14587 dedi: Merhaba, ben yeni 9. sinifa geçtim, şu an Anadolu lisesindeyim ve derslerim kötü. Mesleğe geçmek istiyorum, geçme hakkım var mı? Genişletmek için tıkla... Sizde hangi bölümler var.
eenes14587 dedi: Merhaba, ben yeni 9. sinifa geçtim, şu an Anadolu lisesindeyim ve derslerim kötü. Mesleğe geçmek istiyorum, geçme hakkım var mı? Genişletmek için tıkla... Var diye biliyorum. omerhghghg dedi: Eğer aklındaki meslek çok iyi değilse uğraşma bile. Pişman olursun. Genişletmek için tıkla... Eğer üniversite okumak istemiyor ise bence iyi. eenes14587 dedi: Merhaba, ben yeni 9. sinifa geçtim, şu an Anadolu lisesindeyim ve derslerim kötü. Mesleğe geçmek istiyorum, geçme hakkım var mı? Genişletmek için tıkla... Sizde hangi bölümler var.
Qenzoo Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 77 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1050, R7 9700x, Gskill trident z5 32GB(2x16) 6000mhz 32CL, Samsung 990 pro 1TB SSD, MSİ PRO B650-S WİFİ anakart, Thermalright Phantom Spirit 120SE, Dark Maxima V20 Kasa Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #4 eenes14587 dedi: Merhaba, ben yeni 9. sinifa geçtim, şu an Anadolu lisesindeyim ve derslerim kötü. Mesleğe geçmek istiyorum, geçme hakkım var mı? Genişletmek için tıkla... Hakkın var, hangi bölüm düşünüyorsun?
eenes14587 dedi: Merhaba, ben yeni 9. sinifa geçtim, şu an Anadolu lisesindeyim ve derslerim kötü. Mesleğe geçmek istiyorum, geçme hakkım var mı? Genişletmek için tıkla... Hakkın var, hangi bölüm düşünüyorsun?
O omerhghghg Yoctopat Katılım 8 Kasım 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #5 alpermen dedi: Var diye biliyorum. Eğer üniversite okumak istemiyor ise bence iyi. Sizde hangi bölümler var. Genişletmek için tıkla... meslek lisesinde okumuş biri olarak söylüyorum o işkence çekilmez sabah 8 akşam 5 ve okul öğrencilerinin adabı vs berbat
alpermen dedi: Var diye biliyorum. Eğer üniversite okumak istemiyor ise bence iyi. Sizde hangi bölümler var. Genişletmek için tıkla... meslek lisesinde okumuş biri olarak söylüyorum o işkence çekilmez sabah 8 akşam 5 ve okul öğrencilerinin adabı vs berbat
alpermen Hectopat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 2.053 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #6 omerhghghg dedi: Meslek lisesinde okumuş biri olarak söylüyorum o işkence çekilmez sabah 8 akşam 5 ve okul öğrencilerinin adabı vs berbat. Genişletmek için tıkla... O senin şansın benim sınıfım şu an tam istediğim gibi yani çocukca davranmıyorlar ama kavga falan da yok ortam kaliteli yani.
omerhghghg dedi: Meslek lisesinde okumuş biri olarak söylüyorum o işkence çekilmez sabah 8 akşam 5 ve okul öğrencilerinin adabı vs berbat. Genişletmek için tıkla... O senin şansın benim sınıfım şu an tam istediğim gibi yani çocukca davranmıyorlar ama kavga falan da yok ortam kaliteli yani.
Whipman Hectopat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 1.322 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Radeon RX 9070 XT, Ryzen 7 9700X Eight Core Processor, Kingston NW2 500GB M2 SDD. 360MM PHANTOM SPİRİT SUPER COOLİNG SOĞUTMA Cinsiyet Erkek Meslek Kırbaççı 8 Kasım 2024 #7 Bizim meslek lisesinde bizimkiler güreşiyor. Anadolu'da kalmanız daha iyi olur.
alpermen Hectopat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 2.053 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #8 omerhghghg dedi: Meslek lisesinde okumuş biri olarak söylüyorum o işkence çekilmez sabah 8 akşam 5 ve okul öğrencilerinin adabı vs berbat. Genişletmek için tıkla... Şu an bizde sabah 9 akşam 3:50
omerhghghg dedi: Meslek lisesinde okumuş biri olarak söylüyorum o işkence çekilmez sabah 8 akşam 5 ve okul öğrencilerinin adabı vs berbat. Genişletmek için tıkla... Şu an bizde sabah 9 akşam 3:50
A Aakons Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.460 Makaleler 2 Çözümler 1 8 Kasım 2024 #9 Meslek lisesine göre değişir. Amacın, meslek öğrenmekse veya Anadolu yapamayacaksan, olabildiğince en iyi meslek lisesine geçmen. Yoksa pişman olursun.
Meslek lisesine göre değişir. Amacın, meslek öğrenmekse veya Anadolu yapamayacaksan, olabildiğince en iyi meslek lisesine geçmen. Yoksa pişman olursun.
eenes14587 Centipat Katılım 31 Ekim 2024 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #10 alpermen dedi: Var diye biliyorum. Eğer üniversite okumak istemiyor ise bence iyi. Sizde hangi bölümler var. Genişletmek için tıkla... Bilişimde iyiyim oto tamirde bana uyar. Qenzoo dedi: Hakkın var, hangi bölüm düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Bilişim ve oto tamir bana uygun. Qenzoo dedi: Hakkın var, hangi bölüm düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Bilişim ve oto tamir bana uygun.
alpermen dedi: Var diye biliyorum. Eğer üniversite okumak istemiyor ise bence iyi. Sizde hangi bölümler var. Genişletmek için tıkla... Bilişimde iyiyim oto tamirde bana uyar. Qenzoo dedi: Hakkın var, hangi bölüm düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Bilişim ve oto tamir bana uygun. Qenzoo dedi: Hakkın var, hangi bölüm düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Bilişim ve oto tamir bana uygun.