SerGunDar Hectopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 91 Yer Sun Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek İşsiz 24 Temmuz 2019 #11 KruttaS dedi: İşte diyorum ya Anadolu Lisesi'ne dönüştü. Genişletmek için tıkla... Evet kapandı. Anadolu yada Fen lisesi olarak adları değişti. Bana kalırsa okulun kalitesine göre gidilebilir. Hangi okul?
KruttaS dedi: İşte diyorum ya Anadolu Lisesi'ne dönüştü. Genişletmek için tıkla... Evet kapandı. Anadolu yada Fen lisesi olarak adları değişti. Bana kalırsa okulun kalitesine göre gidilebilir. Hangi okul?
KruttaS Centipat Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 6 24 Temmuz 2019 #12 SerGunDar dedi: Evet kapandı. Anadolu yada Fen lisesi olarak adları değişti. Bana kalırsa okulun kalitesine göre gidilebilir. Hangi okul? Genişletmek için tıkla... Final. Anadolu Lisesi'ne dönüştü.
SerGunDar dedi: Evet kapandı. Anadolu yada Fen lisesi olarak adları değişti. Bana kalırsa okulun kalitesine göre gidilebilir. Hangi okul? Genişletmek için tıkla... Final. Anadolu Lisesi'ne dönüştü.
SerGunDar Hectopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 91 Yer Sun Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek İşsiz 26 Temmuz 2019 #13 KruttaS dedi: Final. Anadolu Lisesi'ne dönüştü. Genişletmek için tıkla... Hangi il