Anadolu lisesine nakil alınmalı mı?

mkataturk

Hectopat
Makaleler
1
Toplam 8 saat edebiyat, 2 saat temel matematik, 2 saat coğrafya, 2 saat biyoloji, 2 saat felsefe, 2 saat din dersi, 2 saat İngilizce. Atp programlı bir lisedeyim dersler böyle 16 saatte bölüm dersi var Anadolu lisesine mi nakil almalıyım? 16 saat bölüm dersi var ve 11.sınıfım.

Fizik dersi falanda yok bize böyle dememişlerdi şuan ne yapcağımı bilmiyorum.

Son düzenleme:
Hocam nakil almalısın, o program ile YKS'de çok bir şey yapamazsın. Sıkıntılı bir durum.

Öncelikle atp nedir tam açılımını yapar mısınız bölümün falan nedir?

YKS için değiştirmek istiyorsan cidden işine yarar ama atp dediğimiz şey ile ilgili okumak istiyorsan değişme çünkü;

Diyelim sağlık meslek okuyorsun ve normalde150 bin arasına girdin ana sağlık meslekten mezun olduğun için daha ileri atıyor seni kaç k atar bilmiyorum biraz bilgilendirirsen daha çok yardımcı oluruz.

Anadolu Teknik Programı, elektrik elektronik teknolojisi alanı

Hocam nakil almalısın, o program ile YKS'de çok bir şey yapamazsın. Sıkıntılı bir durum.
Komşu kayıt alanımda bir lise var 4 boşu var denemek için nakil başvurusu yaptım 2.sıra diyor ama bu nakiller ne zaman sonuçlanıyor bilmiyorum ki.

Anadolu Teknik Programı, elektrik elektronik teknolojisi alanı

Komşu kayıt alanımda bir lise var 4 boşu var denemek için nakil başvurusu yaptım 2.sıra diyor ama bu nakiller ne zaman sonuçlanıyor bilmiyorum ki.
1 Hafta içerisinde sonuçlanır.

Anadolu teknik programı, elektrik elektronik teknolojisi alanı.

Anladım eğer cidden hedefleriniz varsa geçilir Almanca ve görsel/müzik ilk yardım dersi sorumluluklarınız olacak korkmayın 9 ve 10.sınıf Almanca'sı çok kolay ve aynılar bende 10.sınıfta girdim cidden kolaydı hiç çalışmadan girdim başarılar şimdiden.

Sakın öyle hata yapma. Çok kaliteli bir bölümdesin ve üstelik Anadolu Teknik Programındasın. Anadolu lisesiyle üniversite okuma kolaylığının hiçbir alakası yok o iş tam sende bitiyor. Ayriyeten o bölümden mezun olunca bazı bölümlere ek puan alıyorsun ve belgen oluyor.

Hocam şöyle bir sorun var fizik dersi yok, temel matematik var ee ben Yks'de ne yapacağım? Ki asker olmak istiyorum.

Hocam öyle bölüm derslerimiz var ki Almanca, resim, görsel etkilemez bile.

?

Son düzenleme:
Hocam şöyle bir sorun var fizik dersi yok, temel matematik var ee ben Yks'de ne yapacağım? Ki asker olmak istiyorum.

Hocam öyle bölüm derslerimiz var ki Almanca, resim, görsel etkilemez bile.

?

Anadolu Lisesinde bile verdikleri sayısal dersler yeterli değil. Millet boşuna mı çocuğunu kurslara gönderiyor? Yine de sen bilirsin okul harici ders çalışamam bölüm, derslerinden kafamı kaldıramam diyorsan geç.

Ama şunu da unutma ki 12. Sınıfa geçtiğinde bölüm hocaları sizi serbest bırakıyor üniversite sınavına çalışın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…