B Bulut35li Centipat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #1 Hocam bana 2'si ila 7'si arası dendi. Şu an hala e okulda öyle bir seçenek yok. Ne zaman güncellenir?
Hocam bana 2'si ila 7'si arası dendi. Şu an hala e okulda öyle bir seçenek yok. Ne zaman güncellenir?
Griffithc Centipat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 945 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #2 9. sınıf mısınız?
RedTürkFEr Centipat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 95 2 Eylül 2024 #3 Bulut35li dedi: Hocam bana 2'si ila 7'si arası dendi. Şu an hala e okulda öyle bir seçenek yok. Ne zaman güncellenir? Genişletmek için tıkla... Ben atp olduğum için bölümüm baştan belli oluyor ama sen herhalde AMP olduğun için okulun 2 ve 3. haftasında seçiyorsun diye biliyorum.
Bulut35li dedi: Hocam bana 2'si ila 7'si arası dendi. Şu an hala e okulda öyle bir seçenek yok. Ne zaman güncellenir? Genişletmek için tıkla... Ben atp olduğum için bölümüm baştan belli oluyor ama sen herhalde AMP olduğun için okulun 2 ve 3. haftasında seçiyorsun diye biliyorum.
B Bulut35li Centipat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #4 Griffithc dedi: 9. sınıf mısınız? Genişletmek için tıkla... Evet hocam Griffithc dedi: 9. sınıf mısınız? Genişletmek için tıkla... Evet ama galiba ilk günü seçeceğiz RedTürkFEr dedi: Ben atp olduğum için bölümüm baştan belli oluyor ama sen herhalde AMP olduğun için okulun 2 ve 3. haftasında seçiyorsun diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... İlk günü galiba ya tekrar sordum 9-10u arası dedi
Griffithc dedi: 9. sınıf mısınız? Genişletmek için tıkla... Evet hocam Griffithc dedi: 9. sınıf mısınız? Genişletmek için tıkla... Evet ama galiba ilk günü seçeceğiz RedTürkFEr dedi: Ben atp olduğum için bölümüm baştan belli oluyor ama sen herhalde AMP olduğun için okulun 2 ve 3. haftasında seçiyorsun diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... İlk günü galiba ya tekrar sordum 9-10u arası dedi