Cyclone11 Centipat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #1 Anadolu Üniversitesi açık öğretim sınavında uçlu kalem kullanmak yasak mı?
Ben10Ultimate Hectopat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 1.136 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Tokat, Türkiye 6 Aralık 2024 #2 Değil, kullanabilirsiniz. Yarın ben de giriyorum başarılar hocam
Cyclone11 Centipat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #3 Ben10Ultimate dedi: Değil, kullanabilirsiniz. Yarın ben de giriyorum başarılar hocam Genişletmek için tıkla... Size de başarılar hocam bölüm neydi acaba?
Ben10Ultimate dedi: Değil, kullanabilirsiniz. Yarın ben de giriyorum başarılar hocam Genişletmek için tıkla... Size de başarılar hocam bölüm neydi acaba?
neor Kilopat Dizüstü Cerrahı Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.775 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 i5 12hx - Rtx 4060 Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #4 Ben10Ultimate dedi: Değil, kullanabilirsiniz. Yarın ben de giriyorum başarılar hocam Genişletmek için tıkla... Sınav giriş belgesi siyah beyaz sorun olur mu?
Ben10Ultimate dedi: Değil, kullanabilirsiniz. Yarın ben de giriyorum başarılar hocam Genişletmek için tıkla... Sınav giriş belgesi siyah beyaz sorun olur mu?
Cyclone11 Centipat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #5 neor dedi: Sınav giriş belgesi siyah beyaz sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben siyah beyaz aldım. Benden önce gelen başkaları da vardı onlar da aynı şekilde almışlardı sanmıyorum.
neor dedi: Sınav giriş belgesi siyah beyaz sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben siyah beyaz aldım. Benden önce gelen başkaları da vardı onlar da aynı şekilde almışlardı sanmıyorum.
Şeker55 Picopat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 185 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #6 Sınavda uçlu kalem kullanabilirsiniz. Belgeniz de ister renkli olsun ister siyah beyaz fark etmiyor. Bilgiler okunabilsin yeterli ve kimliğinizi yanınıza almayı da unutmayın hocam.
Sınavda uçlu kalem kullanabilirsiniz. Belgeniz de ister renkli olsun ister siyah beyaz fark etmiyor. Bilgiler okunabilsin yeterli ve kimliğinizi yanınıza almayı da unutmayın hocam.
evrenpat Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 234 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #7 Ata üniversite de okuyorum ben 2 kalem sokuyorum içeriye kimsede bir şey demedi şimdiye kadar sonuçta üniversite sınavı değil kimsenin umurunda olmaz.
Ata üniversite de okuyorum ben 2 kalem sokuyorum içeriye kimsede bir şey demedi şimdiye kadar sonuçta üniversite sınavı değil kimsenin umurunda olmaz.