Anadolu Üniversitesi işletme mi? Mersin YBS mi?

sEsen3107

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bu sene ikinci kez YKS'ye girdim ve sıralamam 228k. Maalesef iyi bir sıralama değil ve bölüm konusunda çok arada kaldım. Büyük ihtimalle Anadolu Üniversitesi'nde ve Ankara hacı bayram Veli'de Türkçe işletme geliyor. Fakat YBS çok daha önü açık bir bölüm anladığım kadarıyla ve sıralamaları da benim için bayağı yüksek. Mersin, bilecik, Malatya gibi yerler geliyor ki Mersin'de de silifke geliyor. Sizce YBS için Eskişehir ve Ankara'dan vazgeçilir mi?
Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
2 senelik bir Sağlık bölümü yazdım. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Sağlık Meslek Yüksekokulu geldi. Bana çıkan yurt okula otobüsle 1 saat 45 dakika uzaklıkta maalesef. Son durum böyle.
Hayırlı olsun, hangi bölüm geldi?
Fazla uzakta bulunan bir yurdun gelmesine üzüldüm.

Ne yazdınız acaba hocam?

Ne yazdınız acaba hocam?
Hocam 2 yıllık laboratuvar teknikleri yazdım gülhanedeyim. Arkadaşım HBV'de işletme okuyor. Yani pek önü açık bir bölüm değil bir garantisi yok ama eğer çalışırsan ve işler iyi giderse güzel şeyler verebilir tabii ki.

2 yıllık sağlık bölümlerinin ataması nasıl? Bende ilk ve acil yardım yazmayı düşünüyorum da.

2 yıllık sağlık bölümlerinin ataması nasıl? Bende ilk ve acil yardım yazmayı düşünüyorum da.
Reis att atamaları gayet iyi diğer bölümlerden daha iyi iki yıllıklarda. Saygı da duyulan bir alan. Sağlıkçı olmakla ilgileniyorsan kesin yazılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…