Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Perşembe 13:24 #1 Merhaba. Ek tercihten Anadolu Üniversitesi çıktı açık öğretim ve kayıt yapamıyorum, şu hatayı veriyor barkod numarası sığmıyor vs. Son düzenleyen: Moderatör: Perşembe 13:32
Merhaba. Ek tercihten Anadolu Üniversitesi çıktı açık öğretim ve kayıt yapamıyorum, şu hatayı veriyor barkod numarası sığmıyor vs.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 Perşembe 13:47 #2 Başlamadı daha başvurular.
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Perşembe 15:30 #3 Paul Walkers dedi: Başlamadı daha başvurular. Genişletmek için tıkla... 17 Ekim son diyor nasıl başlamadı? Hata veriyor başvurdum tamamlanıp ödeme yapacağım?
Paul Walkers dedi: Başlamadı daha başvurular. Genişletmek için tıkla... 17 Ekim son diyor nasıl başlamadı? Hata veriyor başvurdum tamamlanıp ödeme yapacağım?
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 Perşembe 16:04 #4 Bilgici1 dedi: 17 Ekim son diyor nasıl başlamadı? Hata veriyor başvurdum tamamlanıp ödeme yapacağım? Genişletmek için tıkla... Takip etmiyorsun galiba? 10 Ekim'de başlıyor başvurular. Ben de yarını bekliyorum zaten. Sonra KYK yurduna başvuracağım.
Bilgici1 dedi: 17 Ekim son diyor nasıl başlamadı? Hata veriyor başvurdum tamamlanıp ödeme yapacağım? Genişletmek için tıkla... Takip etmiyorsun galiba? 10 Ekim'de başlıyor başvurular. Ben de yarını bekliyorum zaten. Sonra KYK yurduna başvuracağım.
drwebmaster Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 222 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci Perşembe 16:06 #5 Bilgici1 dedi: 17 Ekim son diyor nasıl başlamadı? Hata veriyor başvurdum tamamlanıp ödeme yapacağım? Genişletmek için tıkla... Henüz başlamadı.
Bilgici1 dedi: 17 Ekim son diyor nasıl başlamadı? Hata veriyor başvurdum tamamlanıp ödeme yapacağım? Genişletmek için tıkla... Henüz başlamadı.
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Cuma 01:05 #6 drwebmaster dedi: Eki Görüntüle 2585304 Henüz başlamadı. Genişletmek için tıkla... Paul Walkers dedi: Takip etmiyorsun galiba? 10 Ekim'de başlıyor başvurular. Ben de yarını bekliyorum zaten. Sonra KYK yurduna başvuracağım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok sağolun teşekkürler drwebmaster dedi: Eki Görüntüle 2585304 Henüz başlamadı. Genişletmek için tıkla... Olmuyor suan da hata veriyor yukarda attıgım resim vs var Son düzenleme: Cuma 10:01
drwebmaster dedi: Eki Görüntüle 2585304 Henüz başlamadı. Genişletmek için tıkla... Paul Walkers dedi: Takip etmiyorsun galiba? 10 Ekim'de başlıyor başvurular. Ben de yarını bekliyorum zaten. Sonra KYK yurduna başvuracağım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok sağolun teşekkürler drwebmaster dedi: Eki Görüntüle 2585304 Henüz başlamadı. Genişletmek için tıkla... Olmuyor suan da hata veriyor yukarda attıgım resim vs var
drwebmaster Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 222 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci Cuma 13:34 #7 Bilgici1 dedi: Tamamdır çok sağolun teşekkürler Olmuyor suan da hata veriyor yukarda attıgım resim vs var Genişletmek için tıkla... E devlet üzerinden deneyebilir misiniz ?
Bilgici1 dedi: Tamamdır çok sağolun teşekkürler Olmuyor suan da hata veriyor yukarda attıgım resim vs var Genişletmek için tıkla... E devlet üzerinden deneyebilir misiniz ?
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Cuma 13:58 #8 drwebmaster dedi: E devlet üzerinden deneyebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... E kayıt mı?
drwebmaster Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 222 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci Cuma 14:42 #9 Bilgici1 dedi: E kayıt mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Üniversite E-Kayıt
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Cuma 20:04 #10 drwebmaster dedi: Evet. Üniversite E-Kayıt Genişletmek için tıkla... Yerleştiğiniz programın şartları gereği, e-kayıt işleminiz yapılamamaktadır. Kayıt işlemleriniz için yerleşmiş olduğunuz üniversitenize başvurmanız gerekmektedir. diyor? Anadolu üniversite sitesinde ise YÖKSİS güncelle diyor nasıl günceleyeceğim?
drwebmaster dedi: Evet. Üniversite E-Kayıt Genişletmek için tıkla... Yerleştiğiniz programın şartları gereği, e-kayıt işleminiz yapılamamaktadır. Kayıt işlemleriniz için yerleşmiş olduğunuz üniversitenize başvurmanız gerekmektedir. diyor? Anadolu üniversite sitesinde ise YÖKSİS güncelle diyor nasıl günceleyeceğim?