Anadolu yakasında GigaFiber var mı?

Yakup36

Femtopat
Daha fazla  
TurkNet çoğu çalışmasını Avrupa yakasında yapıyor. Anadolu yakasında olup da GigaFiber kullanan birini görmedim. Acaba bu hizmetten yararlanan var mı? Mesela Kadıköy, Ümraniye, Pendik...

TurkNet çoğu çalışmasını Avrupa yakasında yapıyor. Anadolu yakasında olup da GigaFiber kullanan birini görmedim. Acaba bu hizmetten yararlanan var mı? Mesela Kadıköy, Ümraniye, Pendik...
Merhabalar, belirttiğiniz bölgelerin tamamı planlar arasında ve çalışmalar yürütülüyor. Aktif altyapıyı sorgulamak için Altyapı Sorgulama bağlantısı size yardımcı olacaktır.

O kadar talep oluşturdum Sancaktepe'de nasıl yapmıyorlar hain TurkNet dolandırıcı bunlar 2018 de sözde fiber altyapı yapacaklarını beyan etti temsilcisi 2023 deyiz yapacaklar hala BTK'ya şikayet tubis e de ediyorum hiçbir şey yapmıyor bizim devlettende bir şey olmaz madem bir şey yapmayacaksın neden kurum kuruyorsun boş yere para alıyor çalışanları TurkNet pişmanlıktır net.

O kadar talep oluşturdum Sancaktepe'de nasıl yapmıyorlar hain TurkNet dolandırıcı bunlar 2018 de sözde fiber altyapı yapacaklarını beyan etti temsilcisi 2023 deyiz yapacaklar hala BTK'ya şikayet tubis e de ediyorum hiçbir şey yapmıyor bizim devlettende bir şey olmaz madem bir şey yapmayacaksın neden kurum kuruyorsun boş yere para alıyor çalışanları TurkNet pişmanlıktır net.
Merhaba, ilk etapta bölgeden gelen talepler az olabilir. Ancak zamanla bölgeden gelen talepler arttıkça değerlendirme açısından olumlu olacaktır.

@hüsnü can hocam şirketin maddi gücü belli. Yavaş yavaş gelmek zorundalar. Sancaktepe çok uzak bir yerde zaten. Ancak İstanbul'da olduğunuz için bu sene sonu ya da seneye ilk yarı gelir.

Turkcell Superonline fiyatları düşürmüş, altyapıyı yaparlarsa oraya geçeceğim. TurkNet 10 sene sonra gelir anca. 5 seneye Anadolu'ya gelemediyse bir şey olmaz onlardan.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı