Merhabalar, belirttiğiniz bölgelerin tamamı planlar arasında ve çalışmalar yürütülüyor. Aktif altyapıyı sorgulamak için Altyapı Sorgulama bağlantısı size yardımcı olacaktır.TurkNet çoğu çalışmasını Avrupa yakasında yapıyor. Anadolu yakasında olup da GigaFiber kullanan birini görmedim. Acaba bu hizmetten yararlanan var mı? Mesela Kadıköy, Ümraniye, Pendik...
Teşekkürler. Acaba Sancaktepe'de planlar arasında var mı?Merhabalar, belirttiğiniz bölgelerin tamamı planlar arasında ve çalışmalar yürütülüyor. Aktif altyapıyı sorgulamak için Altyapı Sorgulama bağlantısı size yardımcı olacaktır.
Şu an için bu bölgeyi listede göremedim. Ben teşekkür ederim.Herhalde yokmuş.
Teşekkürler. Acaba Sancaktepe'de planlar arasında var mı?
Merhaba, ilk etapta bölgeden gelen talepler az olabilir. Ancak zamanla bölgeden gelen talepler arttıkça değerlendirme açısından olumlu olacaktır.O kadar talep oluşturdum Sancaktepe'de nasıl yapmıyorlar hain TurkNet dolandırıcı bunlar 2018 de sözde fiber altyapı yapacaklarını beyan etti temsilcisi 2023 deyiz yapacaklar hala BTK'ya şikayet tubis e de ediyorum hiçbir şey yapmıyor bizim devlettende bir şey olmaz madem bir şey yapmayacaksın neden kurum kuruyorsun boş yere para alıyor çalışanları TurkNet pişmanlıktır net.
@hüsnü can hocam şirketin maddi gücü belli. Yavaş yavaş gelmek zorundalar. Sancaktepe çok uzak bir yerde zaten. Ancak İstanbul'da olduğunuz için bu sene sonu ya da seneye ilk yarı gelir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.