Anahtar çiziği için hangi işlem yapılmalı?

Makaleler
1
Yer
Ordu / Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bugün sabah arabayı çektiğim yerde sol kapının üstünü anahtarla yarısına kadar çizip bırakmışlar. Bulunan yer 2 işletme arasında kaldığı için o tarafı gören bir kamera mevcut değil, mecburen bizim yaptırmamız gerekiyor. Tırnak geçecek derinlikte olduğu için pasta cila ile halledilmeyeceğini söylediler. Seçenekler arasında macun ile üstüne boya atmak var fakat bu 2 el büyüklüğünde bir yeri kapsayacağı için çok fazla değer düşüreceğini söylüyorlar veya çelik doldurma (veya düzeltme tam hatırlayamadım) yöntemiyle o bölgeye rötuş atılıp üstüne doldurma işlemi yapabileceğini söylüyorlar. Bu işlemde değer kaybı vs. daha az olacağı için bunu önerdiler. Görüntü ve kalite konusunda hangi işlemi tercih etmeliyim veya alternatif yapılabilecek bir şey mevcut mu? Nasıl bir yol izlemeliyim?

Derin ise pasta cila kurtarmaz. Rötüş yaptır.

Rengin sıkıntılı bir renk olduğunu, tutmayabileceğini söylüyorlar. Tutmazsa nasıl bir görüntü oluşur? Çok sırıtır mı? İlk defa başıma böyle bir şey geliyor.
Ozel metalik renk ise yaptirmayin, gunes yansidignda vs belli oluyor bence. Iki el boya atilirsa lokal boya diye gecer ve degerini dusurur.

Ozel metalik renk ise yaptirmayin, gunes yansidignda vs belli oluyor bence. Iki el boya atilirsa lokal boya diye gecer ve degerini dusurur.
Metalik değil, ruhsatta gümüş gri olarak geçiyor. Değer düşmesi artık mecbur zaten onu kabullendim. Sadece şu an için en sağlıklı işlemin hangisi olduğunu bilmiyorum. Sanayiye çok gidip gelen biri değilim. Büyük ihtimal bu yaza satarım diye düşünüyorum çünkü içim soğudu. Şu an için sadece en temizi hangi yöntem olur onu merak ediyorum.

Hic ellememek en temizi arac satarken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…