Tr07Emre
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- AMD Ryzen 7 5800x3D
Rtx 4070 OC Ventura 2x
MSI B550-A Pro
5 TB Alan
16gb Ram
Selamlar. Oyunumda bir tane kapının anahtar ile açılmasını istiyorum. Aslında açılma kısmını hallettim. Anahtara yaklaşınca anahtar yok oluyor, kapıya yaklaşınca ise kapı açılıyor. Ama benim istediğim şey bir tık daha farklı. Bu anahtara e ile basında alıp kapıya e ile basınca veya envanterden alıp use deyince açımasını istiyorum. Aynı Resident Evil 2'deki kilitli kapılarda yaptığımız gibi. Daha bir envanter sistemi yapmadım ama bunu halledersem onu da yapacağım. Neyse ben bu anahtar işini nasıl halledebilirim acaba?
@Bayram Reis hocam valla kusura bakmayın sizi de şu hafta çok rahatsız ettim ancak bir bilginiz var mı? Her türlü videodan baktım ve kendim bir şeyler denedim ancak olmuyor. Bir kere becerdim ama bu sefer e değilde mouse'nin sap tıkına basınca alıyordu anahtarı.
@Bayram Reis hocam valla kusura bakmayın sizi de şu hafta çok rahatsız ettim ancak bir bilginiz var mı? Her türlü videodan baktım ve kendim bir şeyler denedim ancak olmuyor. Bir kere becerdim ama bu sefer e değilde mouse'nin sap tıkına basınca alıyordu anahtarı.
Aslında tam olarak şimdi envanter sistemi için çalışıyorum yani yardımınızı envanter sistemi üzerinden yapabilirseniz çok sevinirim. (Örnek olarak Resident Evil 2)Selamlar. Oyunumda bir tane kapının anahtar ile açılmasını istiyorum. Aslında açılma kısmını hallettim. Anahtara yaklaşınca anahtar yok oluyor, kapıya yaklaşınca ise kapı açılıyor. Ama benim istediğim şey bir tık daha farklı. Bu anahtara e ile basında alıp kapıya e ile basınca veya envanterden alıp use deyince açımasını istiyorum. Aynı Resident Evil 2'deki kilitli kapılarda yaptığımız gibi. Daha bir envanter sistemi yapmadım ama bunu halledersem onu da yapacağım. Neyse ben bu anahtar işini nasıl halledebilirim acaba?
![]()
![]()