Anahtar teslim web sitesi nasıl oluyor?

264523

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
4
Böyle ilanlar var. Tam olarak nasıl olduğunu açıklayabilir misiniz?

Web sayfalarının oluşturulması, alan adının alınması, hosting ayarlanması, yüklenmesi vb. işlemlerin yapıldığı işlere anahtar teslim deniliyor.

Adam siteyi hazırlıyor, bitiriyor sonra da size hesabı veriyor. Yani..

Adam siteyi hazırlıyor, bitiriyor sonra da size hesabı veriyor. Yani.

Haber veriyorda yani? Siteyi yaptırıyorum fakat admin o oluyor. Hosting onun hesabında. Direkt bağımlı oluyorsun siteyi yaptırdığın kişiye.

Haber veriyorda yani? Siteyi yaptırıyorum fakat admin o oluyor. Hosting onun hesabında. Direkt bağımlı oluyorsun siteyi yaptırdığın kişiye.
Admin şifresini filan sana veriyor, istersen değiştir, adam giremez. Ama bir şey değiştirmek istersen ve anlamıyorsan, herhalde adama yaptırman gerekir.

İlandan ilana değişir ama senin istediğin firmadan hostingini domainini alıp gerekli kurulum ve ayarlamalardan sonra siteni sana teslim ediyor.

İşlemden sonra adama ağlı olmuyorsun hosting ve domainin bulunduğu firmanın giriş bilgileri sana ait oluyor zaten yenilmesi geldimi girip yeniliyorsun kendin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…