Anahtar Yayınları TYT not kitabı alınır mı?

MikeEhrmantraut1

Femtopat
Daha fazla  
İçerisinde tüm derslerin notları var. 11. sınıfım 2 senenin notlarını çıkarmakla uğraşmak istemiyorum ve toplu şekilde tüm notlar elimde olsun istiyorum ama içerisinde eksik vs. var mı yok mu onu bilmediğimden emin olamadım. Alınır mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer TYT denemelerinde 80-90 civarı yapıyorsan Apotemi Fen/Sosyal konu özet kitaplarını al. 80den aşağıysan bariz konu eksiklerin vardır o eksikler de okuyarak değil önce konuyu dinleyip arkasına soru çözerek kapatılır. Yani netlerin düşükse bu tarz kitaplar yerine bir hocanın kamp kitabını alıp onu bitirmek çok daha mantıklı olacaktır.

Yani daha sene yeni başladı kaç net yapıyorum bilmiyorum ama takdir aldım geçen sene parafin TYT soru bankası var içerisinde konular yokmuş herhalde sadece tyt denemsi ve sorular var bununla beraber anahtar kitabı almak mantıklı geldi bana sizin dediğinizden sonra notları okuyup soru çözerim.

Önünüzde daha çok zaman var, uğraşamam gibi düşüncelere girmeniz için çok erken. Ayrı ayrı vdd alırsınız sağlam çalışırsınız.

@Aligatör hocamın dediğine tamamıyla katılıyorum. Konu özet kitapları tekrar içindir konuyu ordan öğrenemezsiniz maalesef. Bir hocanın kitabını alıp kampına başlamak en mantıklısı. Bölümünü söylersen ders ders hangi hocalar daha iyi öneri yapabilirim.

Sayısal okuyorum ilgilendiğiniz için sağ olun.

Sayısal okuyorum ilgilendiğiniz için sağ olun.
Siz de sağ olun .

Matematik -> Bıyıklı Matematik(0-10), Mert Hoca(10-20), Eyüp B(+20)
Fizik -> Özcan Aykın, Altuğ Güneş
Kimya -> Görkem Şahin
Biyoloji -> Betül Biyoloji, Dr Biyoloji

En yakın zamanda TYT denemesi ol ve matematikten kaç yaptıysan parantez içindeki net aralığına göre hangi konumda olduğunu gör ve o hocadan ilerle. Fen için verdiğim hocalardan birer konu bitir hangisiyle daha uyumlu olduğunu hissedersen onla devam et.

Şuan için 11. sınıfı, paragrafı ve matematikten ilk 12 konuyu halletmeye bak. Oğuz Ustanın dediklerini yap.

TYT denemesi olduğunda netlerini paylaştığın bir konu aç ve beni etiketle sana yol haritası çizelim. İyi çalışmalar.

Matematigim geçen senelerde iyiydi aslında MEB'in yaptıkları full okulun yaptıkları 70-80 falan alıyordum ama yaz tatilinde tekrar etmedim hiç şu an denemeye girsem 5 soru falan anca yaparım herhalde çünkü hiçbir şey hatırlamıyorum.

O zaman bıyıklı matematik 10 günde temel atma kampından başlayın.

Mert hoca yı almayan karar verdim internetten biraz sorularına baktım çok basit sorular vardı diğerinde ama bu fizik kimya biyoloji için direkt fen olarak satılan bir kitap var mı acaba bütçeyi biraz aşıyor 11 içinde kitaplar alacağım çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…