neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 30 Aralık 2022 #11 BoraksBoraks dedi: Tek slot 8 deniyorum ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum hocam, büyük ihtimalle o dediğim silgiyle silince düzelir.
BoraksBoraks dedi: Tek slot 8 deniyorum ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum hocam, büyük ihtimalle o dediğim silgiyle silince düzelir.
BoraksBoraks Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 670 Makaleler 1 Çözümler 4 30 Aralık 2022 #12 neqetria dedi: Sanmıyorum hocam, büyük ihtimalle o dediğim silgiyle silince düzelir. Genişletmek için tıkla... Olmadı.
neqetria dedi: Sanmıyorum hocam, büyük ihtimalle o dediğim silgiyle silince düzelir. Genişletmek için tıkla... Olmadı.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 30 Aralık 2022 #13 BoraksBoraks dedi: Olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi 1 uzun 2 kısa 1 uzun diye bir şey çıkmıyor Google'da 1 uzun 3 kısa ise ekran kartı olarak geçiyor.
BoraksBoraks dedi: Olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi 1 uzun 2 kısa 1 uzun diye bir şey çıkmıyor Google'da 1 uzun 3 kısa ise ekran kartı olarak geçiyor.
BoraksBoraks Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 670 Makaleler 1 Çözümler 4 30 Aralık 2022 #14 neqetria dedi: Hocam dediğim gibi 1 uzun 2 kısa 1 uzun diye bir şey çıkmıyor Google'da 1 uzun 3 kısa ise ekran kartı olarak geçiyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ise ne yapabilirim? Ekran kartım GT 1030.
neqetria dedi: Hocam dediğim gibi 1 uzun 2 kısa 1 uzun diye bir şey çıkmıyor Google'da 1 uzun 3 kısa ise ekran kartı olarak geçiyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ise ne yapabilirim? Ekran kartım GT 1030.
korro Hectopat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 1.316 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #15 Buyrun burdan bakın... Dosya Ekleri ariza sesleri.png 183,5 KB · Görüntüleme: 48
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 30 Aralık 2022 #16 BoraksBoraks dedi: Ekran kartı ise ne yapabilirim? Ekran kartım GT 1030. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum hocam.
BoraksBoraks dedi: Ekran kartı ise ne yapabilirim? Ekran kartım GT 1030. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum hocam.
BoraksBoraks Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 670 Makaleler 1 Çözümler 4 30 Aralık 2022 #17 neqetria dedi: Onu bilmiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını söktüm taktım ses gitti. Tepki yok. BoraksBoraks dedi: Ekran kartını söktüm taktım ses gitti. Tepki yok. Genişletmek için tıkla... Çalıştıramıyorum hocam görüntü gelmiyor bip seside yok @neqetria BoraksBoraks dedi: Ekran kartını söktüm taktım ses gitti. Tepki yok. Genişletmek için tıkla... Çalıştıramıyorum hocam görüntü gelmiyor bip seside yok @neqetria Son düzenleme: 30 Aralık 2022
neqetria dedi: Onu bilmiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını söktüm taktım ses gitti. Tepki yok. BoraksBoraks dedi: Ekran kartını söktüm taktım ses gitti. Tepki yok. Genişletmek için tıkla... Çalıştıramıyorum hocam görüntü gelmiyor bip seside yok @neqetria BoraksBoraks dedi: Ekran kartını söktüm taktım ses gitti. Tepki yok. Genişletmek için tıkla... Çalıştıramıyorum hocam görüntü gelmiyor bip seside yok @neqetria
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 30 Aralık 2022 #18 BoraksBoraks dedi: Ekran kartını söktüm taktım ses gitti. Tepki yok. Çalıştıramıyorum hocam görüntü gelmiyor bip seside yok @neqetria Çalıştıramıyorum hocam görüntü gelmiyor bip seside yok @neqetria Genişletmek için tıkla... Yukarıda dedim hocam ekran kartı hatasını bilmiyorum diye.
BoraksBoraks dedi: Ekran kartını söktüm taktım ses gitti. Tepki yok. Çalıştıramıyorum hocam görüntü gelmiyor bip seside yok @neqetria Çalıştıramıyorum hocam görüntü gelmiyor bip seside yok @neqetria Genişletmek için tıkla... Yukarıda dedim hocam ekran kartı hatasını bilmiyorum diye.