bybrian Kilopat Katılım 2 Eylül 2014 Mesajlar 82 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2020 #11 Bende anlamadım neden böyle oluyor, söylediğiniz programlarla test yaptım sonuçları nasıl ? Dosya Ekleri kjj.png 43 KB · Görüntüleme: 42
olvidobc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 15 9 Haziran 2020 #12 127 derece ile bilgisayda mangal yaparsınız hocam sanmıyorum o kadar yüksek değerlere çıktığını.
bybrian Kilopat Katılım 2 Eylül 2014 Mesajlar 82 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2020 #13 Birde oyundayken işlemci biraz fazla ısınıyor sanki kendi sürülü macunuyla geldi ondan dolayı olabilir mi 90 dereceleri gördüm
Birde oyundayken işlemci biraz fazla ısınıyor sanki kendi sürülü macunuyla geldi ondan dolayı olabilir mi 90 dereceleri gördüm
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.229 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2020 #14 Anakart VRM sıcaklıkları, kötü hava akışı ve ucuz anakartlarla 127 dereceyi görebilir. Yani sensör doğru okuyor da olabilir. Bilemedim. Kasan ne? Prime95'de en fazla 86 derece gördüyse oyunlarda 90 görmez o işlemci.
Anakart VRM sıcaklıkları, kötü hava akışı ve ucuz anakartlarla 127 dereceyi görebilir. Yani sensör doğru okuyor da olabilir. Bilemedim. Kasan ne? Prime95'de en fazla 86 derece gördüyse oyunlarda 90 görmez o işlemci.
bybrian Kilopat Katılım 2 Eylül 2014 Mesajlar 82 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2020 #15 Shimada Sensei dedi: Anakart VRM sıcaklıkları, kötü hava akışı ve ucuz anakartlarla 127 dereceyi görebilir. Yani sensör doğru okuyor da olabilir. Bilemedim. Kasan ne? Genişletmek için tıkla... GAMEPOWER AETHER kasam Shimada Sensei dedi: Anakart VRM sıcaklıkları, kötü hava akışı ve ucuz anakartlarla 127 dereceyi görebilir. Yani sensör doğru okuyor da olabilir. Bilemedim. Kasan ne? Prime95'de en fazla 86 derece gördüyse oyunlarda 90 görmez o işlemci. Genişletmek için tıkla... HWMONITOR ile kullanmıştım, değerler yanlış sanırım o zaman
Shimada Sensei dedi: Anakart VRM sıcaklıkları, kötü hava akışı ve ucuz anakartlarla 127 dereceyi görebilir. Yani sensör doğru okuyor da olabilir. Bilemedim. Kasan ne? Genişletmek için tıkla... GAMEPOWER AETHER kasam Shimada Sensei dedi: Anakart VRM sıcaklıkları, kötü hava akışı ve ucuz anakartlarla 127 dereceyi görebilir. Yani sensör doğru okuyor da olabilir. Bilemedim. Kasan ne? Prime95'de en fazla 86 derece gördüyse oyunlarda 90 görmez o işlemci. Genişletmek için tıkla... HWMONITOR ile kullanmıştım, değerler yanlış sanırım o zaman