Sıradan_Biri Centipat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 37 Yer Dünya başka neresi olacak :D? Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #1 Anakartta 3 pin girişi var fakat fanlar 4 pinli nasıl halledebilirim? (Anakart: MSI B450M-PRO) Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2022
Revainer Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.418 Çözümler 17 Yer Melankolia Müzik Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #2 Sıradan_Biri dedi: Anakartta 3 pin girişi var fakat fanlar 4 pinli nasıl halledebilirim? (Anakart: MSI B450M-PRO) Genişletmek için tıkla... O çıkıntıya denk getirerek takarsanız çalışacaktır. Artı 0 Eksi
Sıradan_Biri dedi: Anakartta 3 pin girişi var fakat fanlar 4 pinli nasıl halledebilirim? (Anakart: MSI B450M-PRO) Genişletmek için tıkla... O çıkıntıya denk getirerek takarsanız çalışacaktır.
KS KS Sıradan_Biri Centipat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 37 Yer Dünya başka neresi olacak :D? Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #3 Revainer dedi: O çıkıntıya denk getirerek takarsanız çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... Hmm teşekkürler deneyeceğim bunu Artı 0 Eksi
Revainer dedi: O çıkıntıya denk getirerek takarsanız çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... Hmm teşekkürler deneyeceğim bunu
Maximum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 1.944 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #4 1 pin yuvası boşta kalacak şekilde takmakta bir sakınca yok. Artı 0 Eksi
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.628 Makaleler 8 Çözümler 153 3 Şubat 2022 #5 Muhtemelen fanlar 3 pinli çünkü anakarttaki fan portları 4 pinli. Yanlış yazdınız sanırım. Bir pin boşta kalacak. O boşta kalan pin de PWM için. Artı 0 Eksi
Muhtemelen fanlar 3 pinli çünkü anakarttaki fan portları 4 pinli. Yanlış yazdınız sanırım. Bir pin boşta kalacak. O boşta kalan pin de PWM için.
KS KS Sıradan_Biri Centipat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 37 Yer Dünya başka neresi olacak :D? Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #6 erme dedi: Muhtemelen fanlar 3 pinli çünkü anakarttaki fan portları 4 pinli. Yanlış yazdınız sanırım. Bir pin boşta kalacak. O boşta kalan pin de PWM için. Genişletmek için tıkla... Yok tam tersi fan girişlerine baktığımda 4 pin erkek 4 pin dişi görüyorum. Altta bıraktım görseli, buna benzer bir şey. Dosya Ekleri kablo.png 13,9 KB · Görüntüleme: 40 Artı 0 Eksi
erme dedi: Muhtemelen fanlar 3 pinli çünkü anakarttaki fan portları 4 pinli. Yanlış yazdınız sanırım. Bir pin boşta kalacak. O boşta kalan pin de PWM için. Genişletmek için tıkla... Yok tam tersi fan girişlerine baktığımda 4 pin erkek 4 pin dişi görüyorum. Altta bıraktım görseli, buna benzer bir şey.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.628 Makaleler 8 Çözümler 153 3 Şubat 2022 #7 Sıradan_Biri dedi: Yok tam tersi fan girişlerine baktığımda 4 pin erkek 4 pin dişi görüyorum. Altta bıraktım görseli, buna benzer bir şey. Genişletmek için tıkla... Ama anakartta 4 pin giriş var, 3 pin yok. Artı 0 Eksi
Sıradan_Biri dedi: Yok tam tersi fan girişlerine baktığımda 4 pin erkek 4 pin dişi görüyorum. Altta bıraktım görseli, buna benzer bir şey. Genişletmek için tıkla... Ama anakartta 4 pin giriş var, 3 pin yok.
KS KS Sıradan_Biri Centipat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 37 Yer Dünya başka neresi olacak :D? Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #8 erme dedi: Muhtemelen fanlar 3 pinli çünkü anakarttaki fan portları 4 pinli. Yanlış yazdınız sanırım. Bir pin boşta kalacak. O boşta kalan pin de PWM için. Genişletmek için tıkla... Fan girişlerini 3 pinli görmüştüm ben tekrar bakmam lazım Artı 0 Eksi
erme dedi: Muhtemelen fanlar 3 pinli çünkü anakarttaki fan portları 4 pinli. Yanlış yazdınız sanırım. Bir pin boşta kalacak. O boşta kalan pin de PWM için. Genişletmek için tıkla... Fan girişlerini 3 pinli görmüştüm ben tekrar bakmam lazım
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.628 Makaleler 8 Çözümler 153 3 Şubat 2022 #9 Sıradan_Biri dedi: Fan girişlerini 3 pinli görmüştüm ben tekrar bakmam lazım Genişletmek için tıkla... Artı 1 Eksi
Sıradan_Biri dedi: Fan girişlerini 3 pinli görmüştüm ben tekrar bakmam lazım Genişletmek için tıkla...
KS KS Sıradan_Biri Centipat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 37 Yer Dünya başka neresi olacak :D? Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #10 erme dedi: Eki Görüntüle 1293926 Genişletmek için tıkla... Kusruma bakamayın nedendir bilmiyorum hep anakartım B450M Pro gibi gelir karıştırmışım gene :/ Anakart B460M Pro'dur B460M PRO Inspired from architectural design with the Core Boost, DDR4 Boost, Audio Boost, Turbo M.2 with M.2 Shield Frozr www.msi.com Artı 0 Eksi
erme dedi: Eki Görüntüle 1293926 Genişletmek için tıkla... Kusruma bakamayın nedendir bilmiyorum hep anakartım B450M Pro gibi gelir karıştırmışım gene :/ Anakart B460M Pro'dur B460M PRO Inspired from architectural design with the Core Boost, DDR4 Boost, Audio Boost, Turbo M.2 with M.2 Shield Frozr www.msi.com