Ekim sistem tavsiyelerinde üst F/P sistemlere "MSI Gaming Plus" anakart ( 3466+MHz(O. C. ) ) İle "Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB Kit 3600 MHz CL18" RAM tavsiye edilmiş şimdi sorum şu; Anakart 3466 MHz RAM'lar ise 3600 MHz. Bu anakartta RAM'lari bu frekansta çalıştırmak mümkün mü? Tavsiye verilirken 3600 frekansı baz alınarak mı verildi yoksa 3466 frekansı mı?
As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops.
Bu Tomahawk kart aklımda aslında ikisi arasında kalmıştım ama Tomahawk'ın sitesinde desteklenen frekanslara bakarken kafamı karıştan bir şey ile karşılaştım, Product specifications kısmında 3600 mhz desteği var Details kısmında 3600 desteği yok. Şimdi var mı, yok mu? anlamadım.
Bu Tomahawk kart aklımda aslında ikisi arasında kalmıştım ama Tomahawk'ın sitesinde desteklenen frekanslara bakarken kafamı karıştan bir şey ile karşılaştım, Product specifications kısmında 3600 mhz desteği var Details kısmında 3600 desteği yok. Şimdi var mı, yok mu? anlamadım.
Piyasadaki en iyi B450 anakart. Ryzen 3950X ile bile stabil bir şekilde çalışıyor. Birçok X570 anakarttan daha iyi olduğu söyleniyor. Buradan bakabilirsiniz:
Piyasadaki en iyi B450 anakart. Ryzen 3950X ile bile stabil bir şekilde çalışıyor. Birçok X570 anakarttan daha iyi olduğu söyleniyor. Buradan bakabilirsiniz:
Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) 3600MHz DDR4 Ram en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!