F fatih313 Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 97 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #1 Anakartim bozulmustu. Bir bilgisayarcıya götürdüm AiO çipi arızalı dedi. AiO çipi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2025
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 6 Mart 2025 #2 AIO değil de I/O demiş olabilir mi? AIO çünkü soğutma sistemleri ile alakalı.
F fatih313 Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 97 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #3 avkila.tech dedi: AIO değil de I/O demiş olabilir mi? AIO çünkü soğutma sistemleri ile alakalı. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum güney köprüsü ve aio demis avkila.tech dedi: AIO değil de I/O demiş olabilir mi? AIO çünkü soğutma sistemleri ile alakalı. Genişletmek için tıkla... Soğutma ile alakalı olabilir kule tipine yanlışlıkla elim degmisti elektrik çarptı
avkila.tech dedi: AIO değil de I/O demiş olabilir mi? AIO çünkü soğutma sistemleri ile alakalı. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum güney köprüsü ve aio demis avkila.tech dedi: AIO değil de I/O demiş olabilir mi? AIO çünkü soğutma sistemleri ile alakalı. Genişletmek için tıkla... Soğutma ile alakalı olabilir kule tipine yanlışlıkla elim degmisti elektrik çarptı
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 6 Mart 2025 #4 fatih313 dedi: Bilmiyorum güney köprüsü ve aio demis Soğutma ile alakalı olabilir kule tipine yanlışlıkla elim degmisti elektrik çarptı Genişletmek için tıkla... AIO_Pump için demis olabilir. Sıvı soğutmanın pompalama bölümünde yardımcı olur sıvıyı hareket ettirebilmesi için.
fatih313 dedi: Bilmiyorum güney köprüsü ve aio demis Soğutma ile alakalı olabilir kule tipine yanlışlıkla elim degmisti elektrik çarptı Genişletmek için tıkla... AIO_Pump için demis olabilir. Sıvı soğutmanın pompalama bölümünde yardımcı olur sıvıyı hareket ettirebilmesi için.
F fatih313 Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 97 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #5 avkila.tech dedi: AIO_Pump için demis olabilir. Sıvı soğutmanın pompalama bölümünde yardımcı olur sıvıyı hareket ettirebilmesi için. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum bende sıvı soğutma yok kule tipi var bide güney köprüsü arızalı dedi
avkila.tech dedi: AIO_Pump için demis olabilir. Sıvı soğutmanın pompalama bölümünde yardımcı olur sıvıyı hareket ettirebilmesi için. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum bende sıvı soğutma yok kule tipi var bide güney köprüsü arızalı dedi