Anakart arızalı geldi

Mazlumblg

Yoctopat
Daha fazla  
Anakart siparişi verdim geldi böyle kutusunda aşınmalar arkasındaki pinlerde yamulmalar var. Sorun olur mu?

Dosya Ekleri

• IMG_0834.jpeg
    IMG_0834.jpeg
    91 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_0832.jpeg
    IMG_0832.jpeg
    82,7 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_0833.jpeg
    IMG_0833.jpeg
    97,8 KB · Görüntüleme: 67
Onlar lehim değil mi lehimleri yamulsa sorun olmaz bence.

Eğer sisteme takıp denemezseniz arızalı geldi demeniz biraz yanlış. Ürünü sıfır mı aldınız? Eğer öyleyse bence hiç sisteme takmadan değişim talep edin veya iade edin. Eğer o lehim çıkıntıları diğer yamulmayanlarla aynı boyutta olmasına rağmen yamulmuşsa diğerleri niye yamulmadı şeklinde bir soru işareti oluşuyor. Belki de üretimde olan bir şeydir ve arıza sebebi değildir.

Hocam direkt değişim//iade talep edin. Gerek yok arızalı gelen ürünü kullanmaya. Çalışmasına engel olmasa dahi kullanmayın. İleride sorun yaşarsanız siz sorumlu olursunuz.

Eğer sisteme takıp denemezseniz arızalı geldi demeniz biraz yanlış. Ürünü sıfır mı aldınız? Eğer öyleyse bence hiç sisteme takmadan değişim talep edin veya iade edin. Eğer o lehim çıkıntıları diğer yamulmayanlarla aynı boyutta olmasına rağmen yamulmuşsa diğerleri niye yamulmadı şeklinde bir soru işareti oluşuyor. Belki de üretimde olan bir şeydir ve arıza sebebi değildir.
Ürün sıfır aldım kargoda sallanmadan kutu aşınmış aşınmaya denk gelen lehimler yamuk sadece

TUF GAMING A620M-PLUS WIFI Anakart kullanan yok mu bu lehimler normalde yamuk mu bize gelen yolda mı yamulmuş

O lehimin yolda yamulacak kadar baskı görmesi için kutunun bir kısm9ının tamamen kağıt gibi ezilmesi gerekiyor. Hatta diğer tarafından da baskı yapılması gerek ve zarar görmesi gerek. Fabrika çıkışlı bir eğilme olaiblir ama onlar zaten komponent ayakları. Lehimde kopma veya ayrılma yoksa, ana kartın diğer tarafındaki komponentlerde bir sorun yoksa bence kötü bir durum yaşamazsınız.

Birkaç yerde baktım, normal diyorlar. Üretim bandında denk gelinebilen ve zararsız bir şeymiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı