alizer01 Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #1 Kasa değiştirdim, daha büyük bir kasaya geçtim ilk montajım da Ethernet portunu kapatmış. İkincisinde daha düzgün otutturdum sandım yine bir yerleri kapatmış, ben mi yanlış takıyorum? Kasa Dark vaksima v30. Dosya Ekleri IMG_20230731_121332.jpg 98,6 KB · Görüntüleme: 85
Kasa değiştirdim, daha büyük bir kasaya geçtim ilk montajım da Ethernet portunu kapatmış. İkincisinde daha düzgün otutturdum sandım yine bir yerleri kapatmış, ben mi yanlış takıyorum? Kasa Dark vaksima v30.
L little_princess Centipat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 145 Çözümler 1 31 Temmuz 2023 #2 Yanlış takılmış. Bu haldeyken kısa devre tehlikesi var, anakart yanabilir. Aynanın metalleri USB pinleriyle temasa geçebilir.
Yanlış takılmış. Bu haldeyken kısa devre tehlikesi var, anakart yanabilir. Aynanın metalleri USB pinleriyle temasa geçebilir.
alizer01 Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #3 little_princess dedi: Yanlış takılmış. Bu haldeyken kısa devre tehlikesi var, anakart yanabilir. Aynanın metalleri USB pinleriyle temasa geçebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler şu anda tekrar montaj yapıyorum düzelttim.
little_princess dedi: Yanlış takılmış. Bu haldeyken kısa devre tehlikesi var, anakart yanabilir. Aynanın metalleri USB pinleriyle temasa geçebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler şu anda tekrar montaj yapıyorum düzelttim.