Anakart arka plakaya tam oturmuyor

Nightcarbine

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, yeni bir sistem topluyorum ancak ne yaptıysam IO plaka ile anakartın girişleri birbirine tam anlamıyla oturmuyor. Çok ufak da olsa görselde gözüktüğü gibi bir kayıklık oluşuyor. Bu durum sizce bir problem oluşturur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa üstündeki anakart montaj vidalarını pense, karga burnu yardımıyla sıkmayı deneyebilirsiniz. Onun haricinde sağ en üstteki usb portu içeride kaldığı için takacağınız kabloyu takamayabilirsiniz. Geri kalan girişlerde sorun yaşanmaz.

Anakart montaj vidalarını 3 kere baştan taktım. Sıkmaya uygun tornavida ucum da var. Arkasından seviyelerini de kontrol ettim. Ancak, en fazla bu kadar hizalayabildim.

Anakart montaj vidalarını 3 kere baştan taktım. Sıkmaya uygun tornavida ucum da var. Arkasından seviyelerini de kontrol ettim. Ancak, en fazla bu kadar hizalayabildim.
Dediğim gibi tek sorun yaşayacağınız port en üst sağdaki USB 2.0 portu onun haricinde alternatif bir çözüm yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…