Anakart B serisi ve H serisi farkı nedir ?

Vhexfr

Hectopat
Merhabalar Intel Core İ3 9100F işlemcim var. Anakart konusunda kararsız kaldım B serisi ve H serisinin arasındaki farkları nelerdir?
Teşekkürler iyi günler.

Peki en uygun hangisi H veya B ??
Senin işlemcin için H310M yeterlidir. Fiyat farkını ve bütçeni göz önünde bulundurarak, işine yarayacak modeli al derim ben. Mesela bazılarında USB Type-C var. Benim H310M anakartta olsaydı güzel olurdu. İleride O.C yapacak işlemci almayacaksan B360 veya B365M öneririm. Yapacaksan Z370 veya Z390 olabilir. H310M de bütçe dostu güzel karttır. Ben kullanıyorum.

Senin işlemcin için H310M yeterlidir. Fiyat farkını ve bütçeni göz önünde bulundurarak, işine yarayacak modeli al derim ben. Mesela bazılarında USB Type-C var. Benim H310M anakartta olsaydı güzel olurdu. İleride O.C yapacak işlemci almayacaksan B360 veya B365M öneririm. Yapacaksan Z370 veya Z390 olabilir. H310M de bütçe dostu güzel karttır. Ben kullanıyorum.
Bir sorum daha olucak H serisi kartlardan hangisini tavsiye ediyorsunuz ?
Edit : Fiyat ve marka konusunda kararsızım.

Benim anakartım MSI H310M Pro-M2. Ucuz diye aldım, güzel çıktı. Şuradan bakabilirsin.

Ancak, H310M ve B360M anakartlar için BIOS güncelliğini firma veya siteye sormanızı öneririm. Büyük ihtimalle güncelleniyordur ama tedbiri elden bırakmamak gerekir.

Benim anakartım MSI H310M Pro-M2. Ucuz diye aldım, güzel çıktı. Şuradan bakabilirsin.

Ancak, H310M ve B360M anakartlar için BIOS güncelliğini firma veya siteye sormanızı öneririm. Büyük ihtimalle güncelleniyordur ama tedbiri elden bırakmamak gerekir.
Teşekkür ederim anakart tavsiyesi için MSI H310M Pro-M2 Plus buldum. Verdiğiniz siteden karşılaştırma yaptım. Yardımınız için bida Teşekkürler iyi günler.
Edit : Dediğiniz tedbirleri uygulayacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı