Yanlış bilgi, destekler. B360M ve B365M anakartlar destekler. Fark olarak SATA sayısı, belki RAM Slotu, Giriş çıkışlar vs. değişir.B serisi anakartlar sizin işlemcinizi desteklemez.
Peki en uygun hangisi H veya B ??Yanlış bilgi, destekler. B360M ve B365M anakartlar destekler. Fark olarak SATA sayısı, belki RAM Slotu, Giriş çıkışlar vs. değişir.
Senin işlemcin için H310M yeterlidir. Fiyat farkını ve bütçeni göz önünde bulundurarak, işine yarayacak modeli al derim ben. Mesela bazılarında USB Type-C var. Benim H310M anakartta olsaydı güzel olurdu. İleride O.C yapacak işlemci almayacaksan B360 veya B365M öneririm. Yapacaksan Z370 veya Z390 olabilir. H310M de bütçe dostu güzel karttır. Ben kullanıyorum.Peki en uygun hangisi H veya B ??
Bir sorum daha olucak H serisi kartlardan hangisini tavsiye ediyorsunuz ?Senin işlemcin için H310M yeterlidir. Fiyat farkını ve bütçeni göz önünde bulundurarak, işine yarayacak modeli al derim ben. Mesela bazılarında USB Type-C var. Benim H310M anakartta olsaydı güzel olurdu. İleride O.C yapacak işlemci almayacaksan B360 veya B365M öneririm. Yapacaksan Z370 veya Z390 olabilir. H310M de bütçe dostu güzel karttır. Ben kullanıyorum.
Teşekkür ederim anakart tavsiyesi için MSI H310M Pro-M2 Plus buldum. Verdiğiniz siteden karşılaştırma yaptım. Yardımınız için bida Teşekkürler iyi günler.Benim anakartım MSI H310M Pro-M2. Ucuz diye aldım, güzel çıktı. Şuradan bakabilirsin.
Anakart Fiyatları - Epey
Epey.com anakart özelliklerini ve fiyatlarını karşılaştırmanızı sağlar. En iyi ya da size en uygun anakartı bulmanızı ve en uygun fiyatlarla satın almanızı kolaylaştırır.www.epey.com
Ancak, H310M ve B360M anakartlar için BIOS güncelliğini firma veya siteye sormanızı öneririm. Büyük ihtimalle güncelleniyordur ama tedbiri elden bırakmamak gerekir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.