H Hayatsız Picopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. Anakartımı BIOS Update yapmam lazım. Elimde de işlemci yok. Servise gönderim yapsam yaparlar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2023
Arkadaşlar merhaba. Anakartımı BIOS Update yapmam lazım. Elimde de işlemci yok. Servise gönderim yapsam yaparlar mı?
5 531105 Hectopat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 2.416 Çözümler 12 18 Şubat 2023 #2 Hayatsız dedi: Arkadaşlar merhaba. Anakartımı BIOS Update yapmam lazım. Elimde de işlemci yok. Servise gönderim yapsam yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Yaparlar ama tanidik birine veya kurumsal birine ver eski surumu kurabilirler.
Hayatsız dedi: Arkadaşlar merhaba. Anakartımı BIOS Update yapmam lazım. Elimde de işlemci yok. Servise gönderim yapsam yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Yaparlar ama tanidik birine veya kurumsal birine ver eski surumu kurabilirler.
H Hayatsız Picopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #3 531105 dedi: Yaparlar ama tanidik birine veya kurumsal birine ver eski surumu kurabilirler. Genişletmek için tıkla... Tanıdık biri var ondada işlemci yokmuş eski sürümü nasıl kursunlarki update yenisini kurma değilmi
531105 dedi: Yaparlar ama tanidik birine veya kurumsal birine ver eski surumu kurabilirler. Genişletmek için tıkla... Tanıdık biri var ondada işlemci yokmuş eski sürümü nasıl kursunlarki update yenisini kurma değilmi
5 531105 Hectopat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 2.416 Çözümler 12 18 Şubat 2023 #4 Hayatsız dedi: Tanıdık biri var onda da işlemci yokmuş eski sürümü nasıl kursunlarki Update yenisini kurma değil mi? Genişletmek için tıkla... Kurdum deyip kurmayan.
Hayatsız dedi: Tanıdık biri var onda da işlemci yokmuş eski sürümü nasıl kursunlarki Update yenisini kurma değil mi? Genişletmek için tıkla... Kurdum deyip kurmayan.
H Hayatsız Picopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #5 531105 dedi: Kurdum deyip kurmayan. Genişletmek için tıkla... Anladım valla napıcamı bilmiyorum