Anakart BIOS Pili Yuvası Kırıldı

Gökhan@

Kilopat
Daha fazla  
MSI 7592 anakartın BIOS pilin yuvasını kenarı kırıldı. Silikonlasam tutar mı? Bir de anakart çok fena ısındı. Nedenini bilmiyorum. Parçaları söküp taktım tekrar çalıştı yorumlarınızı bekliyorum nedeni nedir BIOS pilini yuvasına nasıl takarım yuva değişebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI 7592 anakartın BIOS pilin yuvasını kenarı kırıldı. Silikonlasam tutar mı? Bir de anakart çok fena ısındı. Nedenini bilmiyorum. Parçaları söküp taktım tekrar çalıştı yorumlarınızı bekliyorum nedeni nedir BIOS pilini yuvasına nasıl takarım yuva değişebilir mi?

Yuva değişir ama değiştirmek için uğraşmak hiç çekilmez.

Yuva değiştirmeye değmez çok uğraştırır BIOS pili olmadanda kullanabilirsiniz fakat her fişten çıkarıp taktığınızda BIOS sıfırlanacaktır.

Yuva değişir ama değiştirmek için uğraşmak hiç çekilmez.

Anakarta çok emek çaba sarf ettim ben yandı düzeltim çözüm bulmak lazım.
Yuva değiştirmeye değmez çok uğraştırır BIOS pili olmadanda kullanabilirsiniz fakat her fişten çıkarıp taktığınızda BIOS sıfırlanacaktır.

Sıfırlamasın diye çözüm arıyorum ben F1 tuşuna basmaktan kına geldi diğer sorun ise anakart neden çok fena ısındı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı