S sekect Kilopat Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 718 Çözümler 3 17 Temmuz 2023 #1 Herkese merhaba, MSI X670-E carbo Wi-Fi anakart kullanıyorum. Xbox Pad'ini anakartın üzerinde bulunan Bluetooth ile bağlayınca, oyunlarda FPS düşmesi oluyor. Kabloyla bağladığımda ise hiçbir problem yok. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
Herkese merhaba, MSI X670-E carbo Wi-Fi anakart kullanıyorum. Xbox Pad'ini anakartın üzerinde bulunan Bluetooth ile bağlayınca, oyunlarda FPS düşmesi oluyor. Kabloyla bağladığımda ise hiçbir problem yok. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.777 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 18 Temmuz 2023 #2 Pili azalmış olabilir. Aynı gamepad'i kullanıyorum pili bitmeye yakın olduğunda drop yedirtmeye başlıyor. Artı 0 Eksi
Pili azalmış olabilir. Aynı gamepad'i kullanıyorum pili bitmeye yakın olduğunda drop yedirtmeye başlıyor.
KS KS S sekect Kilopat Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 718 Çözümler 3 18 Temmuz 2023 #3 the Prodigy dedi: Pili azalmış olabilir. Aynı gamepad'i kullanıyorum pili bitmeye yakın olduğunda drop yedirtmeye başlıyor. Genişletmek için tıkla... Pillerini yeni takmıştım ama değiştirip tekrar deneyeceğim Artı 0 Eksi
the Prodigy dedi: Pili azalmış olabilir. Aynı gamepad'i kullanıyorum pili bitmeye yakın olduğunda drop yedirtmeye başlıyor. Genişletmek için tıkla... Pillerini yeni takmıştım ama değiştirip tekrar deneyeceğim