Anakart boğucu bobin çabuk bozulur mu?

Arkadaşlar fotoğraf da gördüğünüz gri kare gibi olan parçaya sabah elimi dokununca çıt çıt ses çıkıyor. Sadece sol üst köşesine deyince ses çıkıyor acaba sol üst tarafı lehimden mi anakarttan mı ayrıldı anlamadım. Alt tarafı kız eli tutar gibi değdim üzerinde leke olduğu için elimle birkaç kez deydim bilsayar kapalı iken çıt çıt sesi çıkıyor mevzu şu ki parça kolayca bozulabilecek kolayca yerinden sökülebilecek bir şey mi?

Dosya Ekleri

• IMG_20201022_165754_478.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 82
  • 16033512520175613053318805356561.jpg
    97,2 KB · Görüntüleme: 157
@Assecreed @Esperoja hocam üzerinde leke vardı o yüzden. Çıt çıt sesi geliyor sol üst kısmına değdiğim zaman parçanın çıt çıt sesi çıkıyor yani diyeceğim şu ki deymeyle bozulacak bir şey mi içindeki parçaya zarar gelmiş midir.
@Assecreed evet hocam. Yorumunuzu bekliyorum teşekkürler

@Assecreed hocam dokununca deyince yani çıkan çıt çıt sesine ne diyeceksiniz temassızlık ya da lehimle mi tutuyor yoksa yapıştırıcı ile mi yapışık şunu diycem yani yerinden kalkmış sökülmüş olma ihtimali var mı çıkan çıt çıt sesinden dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…