sedatpoker Centipat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #11 FatihÖ dedi: Halı üstünde yapmıştım bios pilini çıkartıp biraz bekliyeyim mi Bu kabloyu tam olarak nereye takıcam? Genişletmek için tıkla... Monitör çıkışı mı bu? Monitörden gelen kablo mu yani?
FatihÖ dedi: Halı üstünde yapmıştım bios pilini çıkartıp biraz bekliyeyim mi Bu kabloyu tam olarak nereye takıcam? Genişletmek için tıkla... Monitör çıkışı mı bu? Monitörden gelen kablo mu yani?
F FatihÖ Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #12 sedatpoker dedi: Monitör çıkışı mı bu? Monitörden gelen kablo mu yani? Genişletmek için tıkla... Hayır fan kontrolcüsünden gelen kablo zaten fanlarda çalışmadı sanırsam bu kablodan takacak yeri bulamadım
sedatpoker dedi: Monitör çıkışı mı bu? Monitörden gelen kablo mu yani? Genişletmek için tıkla... Hayır fan kontrolcüsünden gelen kablo zaten fanlarda çalışmadı sanırsam bu kablodan takacak yeri bulamadım
sedatpoker Centipat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #13 FatihÖ dedi: Hayır fan kontrolcüsünden gelen kablo zaten fanlarda çalışmadı sanırsam bu kablodan takacak yeri bulamadım Genişletmek için tıkla... Hocam kasayı bir yerden mi aldın yoksa kendin mi topladın? Ona göre kurulum videosu bulabiliriz belki
FatihÖ dedi: Hayır fan kontrolcüsünden gelen kablo zaten fanlarda çalışmadı sanırsam bu kablodan takacak yeri bulamadım Genişletmek için tıkla... Hocam kasayı bir yerden mi aldın yoksa kendin mi topladın? Ona göre kurulum videosu bulabiliriz belki
F FatihÖ Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #14 sedatpoker dedi: Hocam kasayı bir yerden mi aldın yoksa kendin mi topladın? Ona göre kurulum videosu bulabiliriz belki Genişletmek için tıkla... Kendim topladım her şeyi Kasa bitfenix mesh tg sg olması lazım
sedatpoker dedi: Hocam kasayı bir yerden mi aldın yoksa kendin mi topladın? Ona göre kurulum videosu bulabiliriz belki Genişletmek için tıkla... Kendim topladım her şeyi Kasa bitfenix mesh tg sg olması lazım
sedatpoker Centipat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #15 Ekran kartının fanı çalışıyorsa diğer fanların girişinde sorun vardır. FatihÖ dedi: Kendim topladım her şeyi Kasa bitfenix mesh tg sg olması lazım Genişletmek için tıkla...
Ekran kartının fanı çalışıyorsa diğer fanların girişinde sorun vardır. FatihÖ dedi: Kendim topladım her şeyi Kasa bitfenix mesh tg sg olması lazım Genişletmek için tıkla...
F FatihÖ Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #16 sedatpoker dedi: Ekran kartının fanı çalışıyorsa diğer fanların girişinde sorun vardır. Genişletmek için tıkla... kasa fan kontrolcüsünden 2 adet kablo geliyor birini sys_fan kısmına taktım bunu bulamadım nereye takacağımı kasa fanları çalışmadı Şuanda sadece cpu ışığı yanıyor
sedatpoker dedi: Ekran kartının fanı çalışıyorsa diğer fanların girişinde sorun vardır. Genişletmek için tıkla... kasa fan kontrolcüsünden 2 adet kablo geliyor birini sys_fan kısmına taktım bunu bulamadım nereye takacağımı kasa fanları çalışmadı Şuanda sadece cpu ışığı yanıyor
SimonRiley141 Decapat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #17 FatihÖ dedi: kasa fan kontrolcüsünden 2 adet kablo geliyor birini sys_fan kısmına taktım bunu bulamadım nereye takacağımı kasa fanları çalışmadı Şuanda sadece cpu ışığı yanıyor Genişletmek için tıkla... fan kablosu yani bu kablo genellikle ana kartın üstünde olur giriş yeri
FatihÖ dedi: kasa fan kontrolcüsünden 2 adet kablo geliyor birini sys_fan kısmına taktım bunu bulamadım nereye takacağımı kasa fanları çalışmadı Şuanda sadece cpu ışığı yanıyor Genişletmek için tıkla... fan kablosu yani bu kablo genellikle ana kartın üstünde olur giriş yeri
F FatihÖ Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #18 SimonRiley141 dedi: fan kablosu yani bu kablo genellikle ana kartın üstünde olur Genişletmek için tıkla... Evet kablonun üstünde bir şey yazmıyordu anakarttada uyumlu yer bulamadım
SimonRiley141 dedi: fan kablosu yani bu kablo genellikle ana kartın üstünde olur Genişletmek için tıkla... Evet kablonun üstünde bir şey yazmıyordu anakarttada uyumlu yer bulamadım