1 177 Centipat Katılım 22 Kasım 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #1 Merhaba sistemi yeni aldım ilk önce VGA ışığı 5-6 saniye yanıyor sonra boot ışığına geçiyor ekran falan gelmiyor. Anakart MSI 520M Pro.
Merhaba sistemi yeni aldım ilk önce VGA ışığı 5-6 saniye yanıyor sonra boot ışığına geçiyor ekran falan gelmiyor. Anakart MSI 520M Pro.
ImSTICK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.402 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #2 177 dedi: Merhaba sistemi yeni aldım ilk önce VGA ışığı 5-6 saniye yanıyor sonra boot ışığına geçiyor ekran falan gelmiyor. Anakart MSI 520M Pro. Genişletmek için tıkla... RAM'leri çıkarıp ayaklarını silgi ile silip elinle ovup geri takar mısın?
177 dedi: Merhaba sistemi yeni aldım ilk önce VGA ışığı 5-6 saniye yanıyor sonra boot ışığına geçiyor ekran falan gelmiyor. Anakart MSI 520M Pro. Genişletmek için tıkla... RAM'leri çıkarıp ayaklarını silgi ile silip elinle ovup geri takar mısın?
1 177 Centipat Katılım 22 Kasım 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #3 ImSTICK dedi: RAM'leri çıkarıp ayaklarını silgi ile silip elinle ovup geri takar mısın? Genişletmek için tıkla... hocam tek 16gb ram kullanıyorum ImSTICK dedi: RAM'leri çıkarıp ayaklarını silgi ile silip elinle ovup geri takar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam dediğinizi yaptım buseferde DRAM de kalıyor.
ImSTICK dedi: RAM'leri çıkarıp ayaklarını silgi ile silip elinle ovup geri takar mısın? Genişletmek için tıkla... hocam tek 16gb ram kullanıyorum ImSTICK dedi: RAM'leri çıkarıp ayaklarını silgi ile silip elinle ovup geri takar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam dediğinizi yaptım buseferde DRAM de kalıyor.
ImSTICK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.402 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #4 177 dedi: Hocam tek 16 GB RAM kullanıyorum. Hocam dediğinizi yaptım buseferde DRAM de kalıyor. Genişletmek için tıkla... RAM'i düzgün oturtamadın galiba slot değiştirip tekrar dener misin?
177 dedi: Hocam tek 16 GB RAM kullanıyorum. Hocam dediğinizi yaptım buseferde DRAM de kalıyor. Genişletmek için tıkla... RAM'i düzgün oturtamadın galiba slot değiştirip tekrar dener misin?
1 177 Centipat Katılım 22 Kasım 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #5 Slot değiştirince çalıştı fakat başka ekran kartı taktım. ImSTICK dedi: RAM'i düzgün oturtamadın galiba slot değiştirip tekrar dener misin? Genişletmek için tıkla...
Slot değiştirince çalıştı fakat başka ekran kartı taktım. ImSTICK dedi: RAM'i düzgün oturtamadın galiba slot değiştirip tekrar dener misin? Genişletmek için tıkla...