Anakart Bozulduysa Bilgisayar Açılır mı?

Mertozanasik

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaslar baslikta oldugu gibi bana anakartim bozuldu gibi gelmiyor. Çunku PC aciliyor, goruntu yok. İslemci gitti sanirim.

Anakart bozulursa bilgisayar acilir mi? Isigi da yaniyor anakartin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartın bozulma derecesine göre değişir. Bazı anakart arızalarında sistemi sıkıntı yokmuş gibi kullanabilirsin de. XMP ayarı yapan yongası zarar görmüştür mesela, ruhun bile duymaz.

Senin durumunda anakart arızalı olabilir. Anakartın ışığı zaten küçük bir devre. Anakart alev alsa dahi o ışık yanar. PSU, RAM ve ekran kartını değiştirmeyi dene. CPU'nun arızalı olma ihtimali son derece düşük. Bu saydıklarımı değiştirdikten sonra da görüntü alamıyorsan isterse anakartından karnaval ışıkları çıksın, anakartın maalesef gitmiştir.

Buzzer dediğimiz küçük bir hoperlör vari bir alet var. Anakarta takılı oluyor. Sizde eğer yoksa bi yerden bulup onu takmayı deneyin. Belkide belleklerde sorun vardır.

Evet arkadaslar baslikta oldugu gibi bana anakartim bozuldu gibi gelmiyor. Çunku PC aciliyor, goruntu yok. İslemci gitti sanirim.

Anakart bozulursa bilgisayar acilir mi? Isigi da yaniyor anakartin.
Fanlar çalışır ancak görüntü alamazsınız.

hocam bu motoru olmayan araba çalışırmı gibi bir soru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…