F F16C Decapat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 2.150 Makaleler 2 Çözümler 12 24 Aralık 2020 #21 turkues dedi: Peki bir sorunu olur mu ses beni rahatsız etmiyor kulaklık takıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Ses dışında bir sorun olmaz.
turkues dedi: Peki bir sorunu olur mu ses beni rahatsız etmiyor kulaklık takıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Ses dışında bir sorun olmaz.
Cemo94 Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 274 Çözümler 3 24 Aralık 2020 #22 turkues dedi: Peki bir sorunu olur mu ses beni rahatsız etmiyor kulaklık takıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Coil Whine problemi bobinlerden ses gelmesi olarak özetleyebiliriz. Bir sorun oluşturmaz sadece ses yapar.
turkues dedi: Peki bir sorunu olur mu ses beni rahatsız etmiyor kulaklık takıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Coil Whine problemi bobinlerden ses gelmesi olarak özetleyebiliriz. Bir sorun oluşturmaz sadece ses yapar.
turkues Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 423 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #23 Tamam çok teşekkürler.