ozanreis Zeptopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 11 18 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar, anlık olarak ekran gidiyor, 1-2 sn. Sebebi çipset mi, yüklü mü? Göz kırpma gibi NVIDIA GeForce Experience'tan sildim, kurdum. Düzelmedi. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2021-06-18 200902.png 265,6 KB · Görüntüleme: 54
Arkadaşlar, anlık olarak ekran gidiyor, 1-2 sn. Sebebi çipset mi, yüklü mü? Göz kırpma gibi NVIDIA GeForce Experience'tan sildim, kurdum. Düzelmedi.
A Asynn Femtopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 473 Makaleler 2 Çözümler 6 18 Haziran 2021 #2 Ekranın gidip gelmesinin sebebi muhtemelen ekran kartı sürücüsü ile alakalıdır. Güncel olduğuna emin misiniz? Artı 0 Eksi
Ekranın gidip gelmesinin sebebi muhtemelen ekran kartı sürücüsü ile alakalıdır. Güncel olduğuna emin misiniz?
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.664 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #3 Hangi sürücüdesiniz bir de temiz bir sürücü kurulumu yapın DDU, üzerinden GeForce Experience üzerinden kalıntı kalıyor. Artı 0 Eksi
Hangi sürücüdesiniz bir de temiz bir sürücü kurulumu yapın DDU, üzerinden GeForce Experience üzerinden kalıntı kalıyor.
KS KS ozanreis Zeptopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 11 18 Haziran 2021 #4 Asynn dedi: Ekranın gidip gelmesinin sebebi muhtemelen ekran kartı sürücüsü ile alakalıdır. Güncel olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... en son sürüm güncel şuan hdmi kablosunu ters çevirdim yine aynı ankart çipset kurdum yine düzelmedi PashaReyiz dedi: Hangi sürücüdesiniz bir de temiz bir sürücü kurulumu yapın DDU, üzerinden GeForce Experience üzerinden kalıntı kalıyor. Genişletmek için tıkla... Experience de yazan en son sürüm yüklü DDU uzun sürüyor sanırım yazarken bile ekran 5 defa gitti Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2021-06-18 210703.png 116,1 KB · Görüntüleme: 43 Artı 0 Eksi
Asynn dedi: Ekranın gidip gelmesinin sebebi muhtemelen ekran kartı sürücüsü ile alakalıdır. Güncel olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... en son sürüm güncel şuan hdmi kablosunu ters çevirdim yine aynı ankart çipset kurdum yine düzelmedi PashaReyiz dedi: Hangi sürücüdesiniz bir de temiz bir sürücü kurulumu yapın DDU, üzerinden GeForce Experience üzerinden kalıntı kalıyor. Genişletmek için tıkla... Experience de yazan en son sürüm yüklü DDU uzun sürüyor sanırım yazarken bile ekran 5 defa gitti