Anakart CPU fan soket yandı

necatiyakskl

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba benim anakartın CPU fan soketi yandı diğer soketi kullanıyorum. Yalnız çift soket RAM kullandığımda oyunlarda reset atıyor RAM'leri tek tek kullandığımda hiçbir sorun olmuyor. İki RAM de sıkıntısız arızasızız fakat dediğim gibi çift sokette reset atıyor. BIOS'u da sıfırlıyorum pili çıkarıp ama yine de düzelmiyor. Tek RAM'le kullanıyorum PC'yi. RAM'lerim 8x8 Ballistix 2400 MHz, bu olay anakarttan mı kaynaklı bilen var mı? Yardımcı olur musunuz bana?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınızın garantisi varsa gönderin. Büyük ihtimalle sorun anakartta.
Anakartı alalı 3 sene oldu garantisi bitmiştir sadece fikir almak için konu açtım acaba RAM'lerin sorunu anakarttanmı kaynaklı diye reset atması vs. şimdilik idare ederim daha sonra yeni anakart alacağım teşekkür ederim.

Anakartı alalı 3 sene oldu garantisi bitmiştir sadece fikir almak için konu açtım acaba RAM'lerin sorunu anakarttanmı kaynaklı diye reset atması vs. şimdilik idare ederim daha sonra yeni anakart alacağım teşekkür ederim.
Çift slot sorun çıkarıyorsa elinizdeki RAM'leri satıp tek slot 16 GB RAM alabilirsiniz. Fakat önermem. Aradaki masraf yerine ileride anakart alırsınız daha iyi olur.

Çift slot sorun çıkarıyorsa elinizdeki RAM'leri satıp tek slot 16 GB RAM alabilirsiniz. Fakat önermem. Aradaki masraf yerine ileride anakart alırsınız daha iyi olur.

Dediğiniz mantıklı aslında ama hem anakartı hem işlemciyi bir de ekran kartını yeniliycem ileride o yüzden gerek yok masraf yapmaya 16 GB RAM yerine yeni nesil anakart almaya bakacağım teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı